"Kada je video rezultate, doktor je pitao da li možeš da hodaš, a ti si, ljubavi moja..."

Pevač je pokojnom ocu posvetio emotivni tekst koji je dirnuo mnoge

  • 2
Nikola Rokvic Marinko

Foto: ATA Images, A.Nalbantjan

Marinko Rokvić preminuo je 6. novembra nakon borbe sa kancerom pankreasa, a njegov sin Nikola Rokvić podelio je uspomenu sa ocem i rečima koje bole rastužio je sve.

Nikola je objavio fotografije sa Marinkom i bratom Markom, sa njihovog poslednjeg zajedničkog koncerta u Somboru.

Ispod fotografija pevač je pokojnom ocu posvetio emotivni tekst koji je dirnuo mnoge, i zahvalio mu se na svemu što im je pružio i ostavio u amanet.

- 26.jun 2021. Ko bi rekao da ćeš poslednji koncert imati sa svoja dva sina! Znam koliko si se radovao nastupu u prelepom Somboru! Dan ranije majka je nosila tvoje rezultate kod doktora, a doktor je pitao: "Da li ovaj čovek može da hoda?", a ti si, ljubavi moja, održao koncert pred 10.000 ljudi kao u najbolje dane… - npisao je Nikola.

- Kakva snaga i koja volja za životom! Hvala ti na svemu što si nam prižio i ostavio u amanet! Sijaj u večnosti! - dodao je Rokvić na Tviteru.

Podetimo, Marinko je preminuo u subotu, 6. novembra, u 68. godini, nakon borbe sa kancerom pankreasa. Za sobom je ostavio suprugu Slavicu i sinove Nikoli i Marka, kao i vanbračnog sina Daria.

 

Marinko je sahranjen 11. novembra na Novom bežanijskom groblju, gde ga je na večni počinak, pored porodice, ispratilo na stotine ljudi.

Video: Marinkovi unuci se oprostili od dede: Dirljive poruke pustili u nebo, prizor slama srce

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NYC

    27. novembar 2021 | 15:10

    Zasto uvjek naglasavate "VANBRACNI" sin ... dali je to bitno jel vanbracni ili iz prvog , drugog ili nekog braka, ili usvojen.... sin mu je i on ga je priznao kao sina.

  • Mima

    27. novembar 2021 | 14:56

    I na tom svom zadnjem koncertu Marinko je bio lepsi i harizmaticniji i od svoja oba sina. Marinko je bio nevidjeno lep i sarmantan. Odlican glas, odlicno uvek stilizovan, lepotan i harizmatican.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA