≫ 

Mitrovićeva ćerka i zet slave godišnjicu: Milijarder objavio sliku iz privatnog aviona

Kristina i Ilija uživaju u romansi, a nedavno su se i verili

  • 18
Kristina Mitrović, Ilija

Foto: Instagram/don.czar.sheikh.of.london

Starija ćerka Željka i Milice Mitrović, Kristina Mitrović, dve godine uživa u vezi sa jednim od najmlađih milijardera sveta, Ilijom iz Ukrajne.

Ilija je na svom Instagramu podelio fotografije sa Kristinom i pokazao kako su obeležili drugu godišnjicu romanse, a svojoj verenici uputio je i romantiču poruku.

- Srećne dve godine, dušo. Hvala Bogu što sam te upoznao - napisao je Ilija uz fotografije iz privatnog aviona na kojima se on i Kristina ljube.

Inače, Kristinin budući suprug je naslednik kralja uranijama, on ima i sopstveni biznis, koji vodi u Londonu, gde i živi, ali i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Ilija ma svoj privatni avion, obezbeđenje, vozače, kao i veliki broj skupocenih automobila, koje menja gotovo svakodnevno.

Kristina i Ilija skoro svake nedelje putuju na neku drugu destinaciju, pa se luksuznim odredištima na koja idu privatnim avionom više i ne zna broj. Takođe, ona se neretko pohvali i skupocenim poklonima, te gestovima pažnje poput ogromnim cvetnih aranžmana, kojima je Ilija doslovce "zasipa" iz dana u dan.

Moto Kristininog verenika, koji mu piše i na profilu je: "Pravilo broj 1 - Fokusiram se više na novac, nego na ljude, jer nikad nisam sreo dolar koji mi se nije svideo".

On i Kristina su se upoznali tokom školovanja u Engleskoj. Bio je jedan od najboljih studenata i govori više stranih jezika.

Video: Gala rođendan Mitrovićeve ćerke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA