≫ 

Vezu su započeli na Dan zaljubljenih pre 9 godina: Ovo je ljubavna priča Ane i Mrke

Legendarna estradna umetnica ispričala je jednom prilikom kako je odmah znala da je Milutin baš taj kojeg je toliko godina čekala

  • 1
Milutin Mrkonjić, Ana Bekuta

Foto: Nikola Tomić

Srpski političar i narodni poslanik Milutin Mrkonjić preminuo je u Beogradu u 79. godini, nakon što mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo, a tu vest potvrdio je i Ivica Dačić.

Njegova velika ljubav bila je pevačica Ana Bekuta, a zabavljali su se više od devet godina jer su romansu započeli na Dan zaljubljenih 2012. godine.

Iako je mislila da joj se ljubav neće desiti, i najmanje se nadala da će baš on ukrasti njeno srce, sudbina je umešala prste. Legendarna estradna umetnica ispričala je kako je odmah znala da je Milutin baš taj kojeg je toliko godina čekala.

- Najbolje stvari dešavaju se kada im se najmanje nadamo. Ja sam se jednostavno prepustila i rekla: neka Bog pošalje ono što misli da mi treba. Nemojmo gubiti nadu bez obzira na krahove i brodolome. Pravi čovek pojavi se onda kada ste spremni za to, kada zavolite sebe. Ja sam se zaista načekala, prva polovina života prošla mi je u traženju. Kada smo se upoznali, imala sam 52 godine, on skoro 70. No, da smo se ranije sreli, možda se ne bismo prepoznali. Nije baš da u dvadesetim i tridesetim znamo šta je ljubav... Tek kasnije to shvatamo, kada se s mudrošću i iskustvom neke vrednosti postave na svoje mesto - istakla je Ana.

Iako su se savršeno slagali, dalji korak u vezi, kao na primer brak, nisu planirali. On je zvanično bio oženjen, a ona nije imala nameru da ponovo staje na "ludi kamen".

- Ne planiram da se udam, nisam luda. (smeh) Hoću da budem slobodna, a poverenje između nas postoji od samog starta. Brak ionako ništa ne bi promenio - rekla je pevačica.

Ana je jednom prilikom istakla da joj su joj u njihovom odnosu tri stvari najbitnije, ali i u svakom ljubavnom odnosu dvoje zrelih ljudi.

- Najbitnije su ljubav, poštovanje i podrška. To nas održava sve ove godine - rekla je Bekuta.

Legenda folk muzike o svom izabraniku je uvek pričala u superlativu,a jednom prilikom  je izjavila da joj je pored sina i unučića, Milutin najveća životna podrška i glas razuma.

- Mrka je moj verni pratilac, moj tihi navijač. Bilo da se radi o koncertima, o podršci u vezi sa ishranom ili o bilo kom drugom problemu, on je uvek tu. Od kada smo zajedno, nije se nijednom desilo da nije došao na moj nastup u Beogradu - izjavila je pevačica nedavno.

I Milutin je uvek govorio sve najlepše o svojoj izabranici.

- Ana je prelepa žena, sjajan čovek, pametno i saosećajno biće, razumemo se bez mnogo reči. Savršena je domaćica, kuva ko niko, ume da vodi kuću i brine o svakoj sitnici. A pritom je - zvezda. Ničim to ne pokazuje niti nameće, a opet se vidi - rekao je on jednom prilikom, pa se i našalio na Bekutin račun:

- Problem je što Ana neće da vodi ljubav često (smeh), neće da peva ni po kući, ni u kupatilu, u kolima neće da pušta njene kasete, ma nigde! Onda ja slušam mog miljenika Džeja, Mišu Kovača, Brenu... E zato idem na njene nastupe, da je čujem kako peva! Šta je problem? Ne jurim ni druge žene. Ana je tu u pravu: još nisam u dovoljno dobroj formi da bih mogao da ih jurim. Nadam se da ću biti još lepši ako skinem još deset kilograma, pa mogu da probam... (smeh).

Prvi put su se poljubili na koncertu

 

Pre godinu dana, 2020. godine, Ana je za medije otkrila da su se ljubavnu priču započeli na Dan zaljubljenih 2012. godine.

- Milutin i ja smo se 14. februara prvi put poljubili na jednom koncertu - otkrila je tada Ana.

Ana Bekuta jednom je prilikom ispričala kako je Mrkonjiću ovo bila omiljena njena pesma:

Video: Milutim Mrkonjić: Građevinac, komunista i boem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vi

    28. novembar 2021 | 01:31

    Ste dozivili pravu, iskrenu jubav i prozivili lipe godine u srici, neka Vas to raduje Ana... iskrena sucut dragoj Ani i Mrkinim najblizima, neka mu je vjecna slava i mirna nebeska prostranstva 🙏...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA