≫ 

Ana Bekuta se oprostila od voljenog Mrke: Svaki dan naše ljubavi dva su dana sećanja

Bekuta i Milutin devet godina bili su u emotivnoj vezi

  • 4
Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

Foto: Tanjug/Zoran Žestić, Nikola Tomić

Srpski političar i narodni poslanik, Milutin Mrkonjić, preminuo je u Beogradu u 79. godini, juče, 27. novembra, a njegova dugogodišnja partnerka Ana Bekuta podelila je srceparajuću objavu.

Ana je objavila zajedničku fotografiju sa Mrkonjićem, na kojoj se grle, i posvetila mu stihove svoje pesme "Treba vremena".

- Svaki dan naše ljubavi dva su dana sećanja - napisala je Ana uz objavu, a u komentarima usledile su reči podrške za pevačicu i izjave saučešća.

Bekuta se juče, nakon što je izgubila voljenog Mrku, sa kojim je bila u emotivnoj vezi više od 9 godina, oglasila.

- Otišao je moj Milutin. Molim vas sve da me shvatite u ovom bolu da neću da se oglašavam - rekla je Ana za Telegraf.rs.

Mrkonjić i Ana romansu su započeli na Dan zaljubljenih 2012. godine. Iako je mislila da joj se ljubav neće desiti, i najmanje se nadala da će baš on ukrasti njeno srce, sudbina je umešala prste.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

Ana je jednom prilikom ispričala je kako je odmah znala da je Milutin baš taj kojeg je toliko godina čekala.

- Najbolje stvari dešavaju se kada im se najmanje nadamo. Ja sam se jednostavno prepustila i rekla: neka Bog pošalje ono što misli da mi treba. Nemojmo gubiti nadu bez obzira na krahove i brodolome. Pravi čovek pojavi se onda kada ste spremni za to, kada zavolite sebe. Ja sam se zaista načekala, prva polovina života prošla mi je u traženju. Kada smo se upoznali, imala sam 52 godine, on skoro 70. No, da smo se ranije sreli, možda se ne bismo prepoznali. Nije baš da u dvadesetim i tridesetim znamo šta je ljubav... Tek kasnije to shvatamo, kada se s mudrošću i iskustvom neke vrednosti postave na svoje mesto - istakla je Ana tada.

Pevačica je jednom prilikom istakla da joj su joj u njihovom odnosu tri stvari najbitnije, ali i u svakom ljubavnom odnosu dvoje zrelih ljudi.

- Najbitnije su ljubav, poštovanje i podrška. To nas održava sve ove godine - rekla je Bekuta tada.

Legenda folk muzike o svom izabraniku je uvek pričala u superlativu,a jednom prilikom je izjavila da joj je pored sina i unučića, Milutin najveća životna podrška i glas razuma.

- Mrka je moj verni pratilac, moj tihi navijač. Bilo da se radi o koncertima, o podršci u vezi sa ishranom ili o bilo kom drugom problemu, on je uvek tu. Od kada smo zajedno, nije se nijednom desilo da nije došao na moj nastup u Beogradu - izjavila je pevačica nedavno.

I Milutin je uvek govorio sve najlepše o svojoj izabranici.

- Ana je prelepa žena, sjajan čovek, pametno i saosećajno biće, razumemo se bez mnogo reči. Savršena je domaćica, kuva ko niko, ume da vodi kuću i brine o svakoj sitnici. A pritom je - zvezda. Ničim to ne pokazuje niti nameće, a opet se vidi - rekao je on jednom prilikom, pa se i našalio na Bekutin račun:

- Problem je što Ana neće da vodi ljubav često (smeh), neće da peva ni po kući, ni u kupatilu, u kolima neće da pušta njene kasete, ma nigde! Onda ja slušam mog miljenika Džeja, Mišu Kovača, Brenu... E zato idem na njene nastupe, da je čujem kako peva! Šta je problem? Ne jurim ni druge žene. Ana je tu u pravu: još nisam u dovoljno dobroj formi da bih mogao da ih jurim. Nadam se da ću biti još lepši ako skinem još deset kilograma, pa mogu da probam... (smeh).

Video: Milutin Mrkonjić: Građevinac, komunista i boem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA