≫ 

Sofija Milošević se snimala u bikiniju, u 6. mesecu: Pokazala telo i trudnički stomak

Manekenka je pokazala zanosnu figuru u trudnoći

  • 7
Sofija Milošević Foto: Instagram/sofijamilo

Manekanka Sofija Milošević u šetom je mesecu trudnoće i čeka drugo dete sa partnerom, fudbalerom Lukom Jovićem.

Sofija je pozirala ispred ogledala u minijaturnom bikiniju tako da je u prvom planu bio njen trudnički stomak.

Manekenka nema ni gram viška, te ima samo stomak. Manekenka je snimila sebe u ogledalu, tako da se vidi svaki deo njenog tela, a njeni pratioci na Instagramu pisali su joj da odlično izgleda i da se vidi da joj prija drugo stanje.

"Sofija, blistaš!", "Predivna trudnica", "Sijaš, vidi se da ti prija drugo stanje", "Blago Joviću kakvu ženu ima", "Prelepa si i prezgodna", "Divna trudnica", "Uživaj u trudnoći, preslatka si", neki su od komentara.

Podsetimo, Sofija i Luka već imaju sina, a sada ponovo čekaju dečaka. Kada je saznala da je drugi put trudna, manekenka je otkrila neka svoja razmišljanja o vaspitanju dece.

- Stalno razmišljam u kakav svet donosim svoju decu, u kakvom će okruženju stasavati, da li ću uspeti da ih usmerim na pravi put, a tu je i kompleksno pitanje vaspitanja, kako da im pružiš sve, a da ih ne ušuškaš previše pa da im to šteti - isričala je tada manekenka.

- Mene su uz mamu podizali i moji baka i deka, to su najbolje osobe koje sam ikad srela i oni su me naučili osnovnim vrednostima koje želim da prenesem svojim sinovima - rekla je tom prilikom Sofija za Ell.


Kako izgleda Sofija u 6. mesecu trudnoće, u minijaturnom bikiniju, pogledajte u videu na početku, kao i u galeriji u tekstu.

Video: Sofija Milošević okitila jelku i pokazala čarobne kadrove iz doma u Madridu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA