≫ 

Jovana Jeremić zvezda i u hrvatskim medijima, ovako su je komentarisali

Tekst na hrvatskom portalu izazvao je veliku pažnju i brojne komentare

  • 17
Jovana Jeremić Jovana Jeremić, Printskrin: TV Pink

Voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink, Jovana Jeremić, jedno je od omiljenih TV lica u Srbiji, a zvezda je i u hrvatskim medijima.

Portal Večernji.hr pisao je o Jovaninom stajlingu iz emisije, od 27. novembra, kada se pojavila u crnoj kombinaciju, topu, sakou sa perjem i šortsu.

"Gledaoci su komentarisali kako Jeremić izgleda odlično u ovom izdanju, drugima se ipak nije previše svidelo, te smatraju da se previše razgolitila", naveo je hrvatski portal. Jovana je u emisiji od gosta dobila beli luk koji je tokom emisije držala na stolu, što je takođe naveo pomenuti portal koji je podsetio i na voditeljkine ranije stajlinge koji su privukli pažnju.

"Jeremić je isto tako nedavno izazvala je veliku pažnju u susednoj Srbiji, kada se u jutarnjem programu uživo pojavila odevena kao Moćni Rendžer. Jovana je obukla zeleni kostim s rukavicama", naveli su i dodali da je voditeljka tada bila hit na drštvenim mrežama.

Oni su zatim podsetili šta je Jovana sve korogovala na sebi, o čemu je ona javno govorila, navodeći njenu izjavu, kao i citat da voditeljka za sebe smatra da je se*s bomba.

Šta god da uradi Jovan,a privlači veliku pažnju javnosti u Srbiji, ali i u regionu, pa ne čudi što je zvezda i u hrvatkim medijima, a pomenuti tekst izazvao je veliku pažnju i komentare u susednoj državi.

Šta je hvatski portal pisao o Jovani pogledajte u galeriji u nastavku:

Video: Jovana Jeremić bračnom paru upala u kuću: Nikad se ne zna koga ću posetiti!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA