≫ 

Mitrovićeva ćerka i zet u apartmanu od 13.000 €: Skupocen nakit, 500 ruža, pijanista samo za njih

Sve je prštalo od lukuza i romantike

  • 88

Ćerka Željka Mitrovića, Kristina Mitrović i njen verenik, milijarder Ilija, proslavili su dve godine veze, a Mitrovićev zet Kristinu je iznenadio suvim lukuzom i romantičnim detaljima.

Oni su godišnjicu veze proslavili u apartmanu, u kom je noćenje oko 13.000 evra.

Sve je bilo ukrašeno ružama i crvenim balonima u obliku srca. Kristinu je u apartmanu sačekao romantičan prizor, 500 ruža, dijamntska narukvica poznatog brenda koja košta nekoliko hiljada evra.

Kristina i Ilija imali su romantičnu večeru tik pored prozora, odakle se pružao prelep pogled, a u apartmanu posebnoj atmosferi doprinela je muzika, pijanista koji je svirao u prostoriji.

Inače, Kristinin budući suprug je naslednik kralja uranijama, on ima i sopstveni biznis, koji vodi u Londonu, gde i živi, ali i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Ilija ma svoj privatni avion, obezbeđenje, vozače, kao i veliki broj skupocenih automobila, koje menja gotovo svakodnevno.

Kristina i Ilija skoro svake nedelje putuju na neku drugu destinaciju, pa se luksuznim odredištima na koja idu privatnim avionom više i ne zna broj. Takođe, ona se neretko pohvali i skupocenim poklonima, te gestovima pažnje poput ogromnim cvetnih aranžmana, kojima je Ilija doslovce "zasipa" iz dana u dan.

Moto Kristininog verenika, koji mu piše i na profilu je: "Pravilo broj 1 - Fokusiram se više na novac, nego na ljude, jer nikad nisam sreo dolar koji mi se nije svideo". On i Kristina su se upoznali tokom školovanja u Engleskoj. Bio je jedan od najboljih studenata i govori više stranih jezika.

Video: Mitrovićeva žena i ćerka objavile snimke iz novog privatnog aviona: Pogledajte u kakvom luksuzu lete

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strahota

    28. novembar 2021 | 17:27

    Neke zene imaju bas jak zeludac 🤮🤮🤢

  • Baš

    28. novembar 2021 | 17:57

    Nije čudo što ga je pronašla kad je ćerka pronalazača.

  • Petar

    28. novembar 2021 | 17:16

    Smesan je kao bioskop. Ne vredi mu ni da plati apartman od 50 000 e

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA