Vlada Mandić je bio jedan od najvećih zavodnika: "Varale su i mene, a varao sam i ja"

- Drugo su veze i vezice, drugarstva, a drugo je brak - istakao je bivši rukometaš

  • 4
Vlada Mandić Printskrin: TvPink

Vlada Mandić, bivši rukometaš, svojevremeno je bio poznat po vezama sa poznatim devojkama, a i dan danas važi za jednog od najvećih zavodnika sa javne scene.

- To je možda nekad bilo, ja sam sada oženjen, porodični čovek, otac četvoro dece... To je moja ružna prošlost, sve u svoje vreme. Bio sam javna ličnost, nisam se čuvao od vas medija, pa je izlazilo i što jeste i što nije, ali nije to sve baš tako - priča Vlada.

- Moja supruga je ostavila najjači utisak na mene. Sa njom imam troje dece, i Sašu iz prvog braka sa Jelenom. Da kažemo dve fatalne žene su bile u mom životu, ali ova Jasmina najviše - dodaje Vlada.

- Neki čudni procesi se u mom telu dešavaju, teško skidam kile i moram da pazim šta jedem. To je uglavnom povrće i proteinsta ishrana, treniram bar 2-3 puta sedmično. Uvek imam neki vid rekreacije - dodaje on.

Na spekulacije o krahu braka sa Jasminom, Vlada odgovara ovako:

- Ne znam odakle ta informacija, mi smo 7 godina zajedno, imamo divan odnos i nadam se da će tako i da ostane. Ona je s godinama sve lepša, prošle godine smo se tek venčali. Mi nemamo čak ni razmirice ni svađe, ona ima mnogo razumevanja za mene - priznaje bivši rukometaš.

- Varale su i mene, a varao sam i ja. Drugo su veze i vezice, drugarstva, a drugo je brak. Jasmina je pametna i stabilna žena, nikada ne bi napravila takav kiks, tako da nema sumnje - kaže on za "Premijera-Vikend specijal".

Fotografije Vlade Mandića i njegove supruge Jasmine pogledajte u galeriji ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    28. novembar 2021 | 19:09

    Da se nelazemo svaki muskarac trazi mirnu luku u zeni kad odluci da je vreme za brak i porodicu

  • Дража

    28. novembar 2021 | 19:25

    Овај ружан ко Рушка Јакић! 😂

  • Liki

    28. novembar 2021 | 21:03

    Ma lepotan,nema sta!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA