Dalilina majka: Dejan jeste promenio veru! Klanjao je na moje oči, a njegovi pričaju da je omađijan

- Veterničani to kriju, njihov sin. Pričaju gluposti, kažu omađijan - rekla je Emina

  • 7
Emina Mujić Dalila Dejan Dragojević

Foto: Nikola Tomić, Facebook/Emina Mujic

Majka Dalile Dragojević, Emina Mujić, tvrdi da je njen bivši zet Dejan Dragojević promenio veru i zbog Dalile prešao u islam, iako njen otac Huso Mujić kaže da to nije istina.

- Hoćeš istinu da kažem? Veterničani, Deki će vam klanjati u vašoj kući kad vam bude došao. Jeste promenio veru. Postio je ramazan i Bajram, klanjao je na moje oči. Išao je u džamiju - tvrdi Dalilina majka.

- Veterničani to kriju, njihov sin. Pričaju gluposti, kažu omađijan. Koliko je ljudi u svetu prešlo u islam, našli su sebe tu. Ja nisam neka vernica, ne idem u džamiju, odem u pet godina jednom - rekla je za Emina.

- Deki je sebe našao tu. On je tu našao mir, tu tugu koju su mu priredili majka i brat. Goran je znao da je promenio veru, verovatno im je preneo. Dejan je našao mir u tome svemu - rekla je Mujićka za Blic i istakla da će uvek voleti Dekija, koji je naziva majkom, i da veruje da će shvatiti da ga njena ćerka najviše voli te da će se pomiriti.

S druge strane Dalilin otac Huso Mujić u eksluzivnom intervjuu za Telegraf.rs rekao je da Dejan nije promenio veru.

- Nije istina da je Dejan primio islam i promenio veru. Zna se kako se islam prima. Je l' Dragojević još? Jeste - rekao je tada Huso.

- To je izmišljotina. On je dečko poštovao našu veru, kao što mi poštujemo njegovu. Bio je na sahrani kod naših rođaka i tako je krenula ta priča. Tada je ispoštovao sahranu koja je organizovana po muslimanskim običajima, neko je to video i raširio priču. Nije on jedini pravoslavac koji je bio na islamskoj sahrani. Dolaze i katolici, to ne znači das je neko primio veru. Čista glupost! - objasnio je ranije Mujić za Telegraf Jetset.

- On poštuje našu veru i to mi je pokazalo da je dobar čovek - rekao je tom prilikom Huso.

Video: Ovo je kuća od koje će se Dalila verovatno oprostiti nakon izlaska iz Zadruge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    29. novembar 2021 | 10:57

    Nije problem nijedna vera, problem si ti i tvoja cerka sto verujete sotoni i same se pretvorile, razmisli malo svi ce jednom boqu na istinu

  • Alisa

    29. novembar 2021 | 11:48

    Vise vjerujemo Husi,jer je pravi vjernik Tebe Emina a i tvoju kcerku znamo svi u Tuzli,tako da promasila si terapiju

  • Jeca

    29. novembar 2021 | 11:57

    A dali ste ga sunetili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA