≫ 

Milica Kemez promenila lični opis i postala voditeljka: "Više ne liči na sebe"

Bivša rijaliti učesnica je radila na svom licu, pa sada drugačije izgleda

  • 6
Milica Kemez Milica Kemez / Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Drugoplasirana učesnica zadruge 4, Milica Kemez, samo dva meseca nakon napuštanja rijalitija promenila je lični opis.

Milica je nakon rijalitija operisala nos, potom je navodno uvećala usta i jagodice, a navodno je radila i zatezanje lica. Kemezova se oprobala i kao kreatorka večernjih haljina, a sada ima novi posao.

Bivša zadrugarka sa bivšim dečkom Borom Santanom, ali i nekadašnjim rijaliti učensicima Filipom Đukićem i Jelenom Pešić vodi emisiju na Red televiziji.

Emisija "Razvlačenje", u kojoj je Milica debitovala kao voditeljka, emitovana je jutros, 29. novembra, a mnogi su primetili njenu transformaciju i promenu ličnog opisa.

"Kakva tasnformacija", "Nisam je prepoznao", "I Milica je postala voditeljka, baš mi je drago zbog nje", "Lepo se snašla, samo je nepotrebno radila sve na licu", "Prelepa je", "Milica i Bora zajedno u studiju,ona lepša nego ikada, zanimljivo", "Ne liči na sebe", neki su od komentara.

Podsetimo, tokom Zadruge 4 pričalo se da su Bora i Miličina sestra Mirela navodno imali nešto više od prijateljstva zbog čega su se njih dvoje svađali u rijalitiju. No, nakon njihovih tvrdnji da to ipak nije istina, oni su okončali svoju vezu van rijalitija.

- Mi trenutno nismo zajedno, ali se čujemo, u korektnim smo odnosima. Svako svojim putem, pustićemo vreme da odradi svoje. Suludo je biti u takvom odnosu, a da ne preuzimamo nikakve korake, da se vucaramo. Ima par pitanja na koja treba da mi odgovori, i on meni. Ispisala sam mu pitanja, jedno desetak. To su korektna životna pitanja na koja treba da odgovori. Ovo treba ili da se ozbiljno završi, ili da stavimo tačku. Dala sam sto odsto sebe, i obilo mi se o glavu - rekla je Milica ranije i otkrila sve o odnosu svoje sestre i tadašnjeg dečka.

- Sve je bilo onako kako sam i rekla. Nisam sumnjala da su imali odnose. Samo mi je bilo krivo kada je lagao da nije bio tamo. Muljao je tu mnogo da bi zaštitio tu priču. Dosta je tu ljudi sa strane uticalo da se tako plasira. On je tu prespavao, bio je pijan, bio je u tom stanu... Ništa se nije desilo između njih dvoje. Saslušala sam i njega i nju. Možda je hteo samo meni da napakosti. Moram da gledam šta je pričao o tome. Sigurna sam da se između njih ništa nije desilo - rekla je ona tada.

Video: Zorica u suzama: Vodim kući Milicu Kemez, imaće sve što imaju i moji sinovi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubica

    29. novembar 2021 | 18:37

    Mozak ne mogu da promene. Degradiraše zvanje voditelja

  • tea

    29. novembar 2021 | 12:48

    sasvim druga osoba,neverovatna promena kao da nije ona.

  • Poaro

    30. novembar 2021 | 00:28

    Sad ce opet da prosi za plac i namestaj jer sve sto je zaradila ulozila u lice i opet nece da se uda jer je pametna ko zivina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA