≫ 

Goca pobesnela zbog pitanja da li su Bogdana i Veljko bili na krštenju malog Šijana

Priča se da Bogdana i Veljko navodno nisu bili na krštenju malog Zorana i nakon toga, slavlju porodice Šijan

  • 13
Goca Božinovska i Mirko Šijan, Bogdana i Veljko Ražnatović

Foto-montaža: Marko Jovanović, ATA Images, Pixabay

Mirko Šijan i Bojana Rodić juče su, 28. novembra, krstili sina Zorana Šijana, a na slavlju nakon svetog čina okupili su porodicu i prijatelje.

Na snimcima i slikama na društvenim mrežama nisu mogli da se vide Bojanina sestra Bogdana Ražnatović i njen suprug, inače Mirkov dugogodišnji prijatelj, Veljko Ražnatović.

Bojanini roditelji Bogdan i Danijela, kao i sestra Nataša, bili su jedni od najveselijih, što se moglo videti na objavama sa proslave kojoj su prisustvovale i mnoge Rodićkine drugarice, kao i Mirkovi prijatelji, dok ni u jedom kadru, čak ni u pozadini, nije bilo Bogdane i Veljka.

Kako se priča da Bogdana i Veljko zapravo nisu bili na krštenju malog Zorana, a ni na slavlju kod Šijana koje je usledilo nakon krštenja, u želji da proverimo informacije pozvali smo Mirka i njegovu majku, pevačicu Gocu Božinovsku.

- Nemojte da me pitate to! Šta se više hvatate samo "Bogdana i Veljko", pitajte me šta imate da me pitate za moje unuče i moje slavlje - rekla je Goca za Telegraf Jetset, a potom je dodala da zovemo Mirka i pitamo njega.

To smo i učinili, a Šijan je samo kratko prokomentarisao:

- Bogdana i Veljko ne vole da se eksponiraju, to svi znate. Naravno da su bili!

I dok o Bogdani i Veljku nije bila voljna da govori, Goca je s radošću pričala o detaljima sa unukovog krštenja.

- Sve je bilo super, onako kako smo zamislili. Svi su bili, Bojanina porodica, naša, prijatelji. Svi smo uživali, proveli se, pevali. Zoran je bio neverovatan! Dok je pop pevao, on je gukao na njega, svi smo se u momentu nasmejali. Nijednom se nije zaplakao, ni sa čim nije pokazao da mu je nešto nelagodno, ipak je u crkvi i hladno, stvarno nisam videla da dete ne zaplače. Toliko je bio mio, svi su se oduševili - rekla nam je Božinovska.

- Svi su bili veseli, ne mogu nikog posebno da izdvojim, Mirko, Bojana, porodica njena, naša... Bilo je bakšiša, Mirko je davao, svi su, poručivali su pesme i davali, ali nisam to detaljno ispratila... - rekla je Goca i dodala da joj je unuk Zoran centar sveta.

Video: Mirko i Bojana krstili malog Šijana: Bajkovita proslava za sina

Video: Goca Božinovska poludela zbog pitanja o Ceci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marimisterija

    29. novembar 2021 | 14:48

    😂😂😂 Shijan najjaci lik😂😂😂 Gocin sin i Veljkov drug, po tome je cuven!

  • Čeda

    29. novembar 2021 | 17:06

    O čemu vi pišete, čime ovi ljudi zaslužuju da budu u medijima?

  • Surcinac

    29. novembar 2021 | 17:23

    Pukla tikva 😂😂😂 ovaj mali je mislio da moze da parira raznjatovicu...ni jedan ni drugi nisu ni za pomenuti ali jednog je tata obezbedio ,a drugi se kurubeca sa malo...i jedan i drugi su neradnici....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA