Tomović rasplakao ljude rečima posvećenim mami: "Najmanje što mogu je da, dok si živa..."

Bivši rijaliti učesnik rečima je dirnuo mnoge

  • 13
Vladimir Tomović Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Bivši zadrugar Vladimir Tomović nikad emotivnijom objavom, koju je posvetio najvoljenijoj ženi na svetu, raznežio je sve koji ga prate na Instagramu.

Tomović nikada nije krio koliko je privržen porodici, on je po izlasku iz rijalitija odlučio je da se posveti svom privatnom životu i najmilijima.

Vladimir je na svom Instagram profilu objavio fotografije sa njegovom majkom, za koju je veoma vezan, a emotivnim rečima je dirnuo sve pratioce.

- "Znam da on mene nikada neće napustiti", rečenica kojom me je slomila. Suze u oku mi nije videla, od svojih. Život si mi dala, najmanje što mogu je da dok si živa budem uz tebe - napisao je Vladimir.

"Bravo, pedivni ste", "Jedna je majka", "Rasplakao si me", "Čuvaj  je i pazi", "Sigurno je ponosna na sina", "Svaka čast!", "Ova slika vredi više nego milioni evra", "Tako je, legendo", "Rastuži me", neki su od komentara.

Video: Kopaću kanale, ali ne idem u Zadrugu! Evo šta imam da kažem o Ivani, Staniji i Ša: Vladimir Tomović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joka

    29. novembar 2021 | 16:22

    Majka je svetinja i najbolji drug i sve na ovom svetu najdraze

  • Sin

    29. novembar 2021 | 16:54

    Nezrela osoba, edipovac, isti kao onaj pevač u pokušaju, nabildovani izbacivač, Radanović. U svojim godinama treba da se bavi ženom i decom, a majku da poštuje umesto da obožava i bude sam.

  • Jovan

    29. novembar 2021 | 18:40

    Tomovic je legenda!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA