≫ 

Cela Hrvatska bruji o vrelom Ukrajincu, muškarci ženama tokom njegovog nastupa gasili TV!

"Želja svih žena za Božić, Oleg ispod bora", "Odličan nastup, svaka čast" - samo su neki od komentara oduševljenih gledalaca.

  • 5
Maja Šuput

Maja Šuput bila je zapanjena Olegovim izvođenjem / Printskrin: YouTube/Supertalent

Ukrajinski plesač Oleg Tatarinov plasirao se u finale hrvatskog  "Supertalenta", a njegov neverovatni performans ostavio je bez teksta žiri i publiku.

Oduševljenje se najviše moglo videti na licu Maje Šuput, koja je pratila nastup kao hipnotisana, a često su se mogli čuti i uzdasi oduševljenja.

Njegov nastup izazvao je mnoštvo pozitivnih komentara i na društvenim mrežama, a čini se da su ovaj put dame bile posebno zadovoljne.

"Oči mi skoro ispale", "Srećom pa je moja žena prespavala njegov nastup, uh", "Ja sam svojoj devojci morao ugasiti TV dok je ovaj plesao", "Ako on pobedi, vakcinisaću se šest puta", "Želja svih žena za Božić, Oleg ispod bora", "Odličan nastup, svaka čast" - samo su neki od komentara oduševljenih gledalaca.

Olegu ovo nije prvi nastup u Supertalentu. Naime, već se takmičio u italijanskoj i španskoj verziji ovog šou programa, a akrobacijama se bavi već pet godina. Da akrobacije mogu biti opasne, uverio se pre godinu dana kada je pao s visine od šest metara i zadobio teške povrede.

- Bio sam u bolnici, imao sam potres mozga, šavove po licu, povredio sam koleno i nogu i jedno vreme nisam mogao da hodam - rekao je Oleg u audicijskoj emisiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA