Noć kad su se upoznali Ana i Mrka: Stavio joj ruku oko struka, pa tražio da mu vrati pare

"Sklonite ruku, vi ste oženjen muškarac", a ja joj na to kažem: "Vratite mi pare onda" - otkrio je on

  • 10
Ana Bekuta Milutin Mrkonjić

Foto:Nikola Tomić, Marko Jovanović

Milutin Mrkonjić je za života pričao da je sa pevačicom Anom Bekutom proveo najlepše godine, a jednom prilikom detaljno je ispričao i kako je izgledao njihov prvi susret.

- Jedina s estrade koju nisam znao bila je Ana. Upoznali şmo se na koncertu Šabana Šaulića, ona je došla i uzela mikrofon. Pitao sam ko je ova žena, oni mi rekoše da je to Ana Bekuta. Nisam je prepoznao, video sam je na televiziji ranije, ali nisam znao da tako izgleda. Ona je došla, otpevala dve pesme, ja sam platio te dve pesme, nije bila mala lova. Stavio sam ruku oko njenog struka, a ona mi je rekla: "Sklonite ruku, vi ste oženjen muškarac", a ja joj na to kažem: "Vratite mi pare onda", ispričao je svojevremeno Mrkonjić u jednoj emisiji.

Ana je potvrdila ove njegove navode:

- Zaista sam mu to rekla kad sam videla burmu na njegovoj desnoj ruci, koju je posle skinuo i objasnio mi svoj status - dodala je ona.

Oni su tada ispričali i da bi voleli da njihova ljubav traje do kraja života i otkrili da im mnogi govore da je njihopriča inspirativna i da im vraća va veru u ljubav.

- Ja sam se jednostavno prepustila i rekla neka Bog pošalje ono što misli da mi treba. Nemojmo gubiti nadu bez obzira na krahove i brodolome. Pravi čovek pojavi se onda kada ste spremni za to, kada zavolite sebe. Ja sam se zaista načekala, prva polovina života prošla mi je u traženju. Kada smo se upoznali, imala sam 52 godine, on skoro 70. No, da smo se ranije sreli, možda se ne bismo prepoznali. Nije baš da u dvadesetim i tridesetim znamo šta je ljubav. Tek kasnije to shvatamo, kada se s mudrošću i iskustvom neke vrednosti postave na svoje mesto - istakla je tada Ana.

Podsetimo, Milutin je preminuo 27. novembra.

Video: Anin emotivni govor na komemoraciji Marini: Mene bez nje ne bi bilo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA