≫ 

Novi pevač bio u Grandu, pa u rijalitiju: Povratak poznatog benda na velika vrata

Reakcije na novu pesmu su sjajne

  • 1
Marko Stolić Printskrin: Youtube/PGP RTS - Zvanični Kanal

Jedan od najvrednijih bendova koji je poznat po uživo svirkama i odličnoj atmosferi svakako je "Acapulco band", koji postoji skoro već dve decenije.

Ekipa je dobro poznata po energičnoj svirci i odličnoj atmosferi koju prave na svojim nastupima, a iza sebe imaju veliki broj hitova. Ekipa je sada odlučila da nakon duže diskografske pauze, objave novu pesmu pod nazivom "Samo se ona nije prodala", a reklo bi se da je u pitanju budući veliki hit.

Momci iz pomenutog benda, promenili su i pevača, a kao pojačanje njihovom timu došao je mlad i talentovan Marko Stolić, momak koji ostvario zavidne rezultate u muzičkim takmičenjima, poput "Zvezda Granda" i "Pinkovih Zvezda", gde je u finalu osvojio drugo mesto, a takođe je bio i učesnik rijatija "Zadruga".

- Nedavno je došlo do naše saradnje. Boban, frontmen benda me je pozvao i objasnio o čemu je reč. Njima je u tom trenutku bio potreban pevač i oni su želeli da ostvarimo zajedničku saradnju i da se ja priključim bendu. Na prvu su se naše energije i ideje poklopile, i tako je sve počelo - rekao je Marko.

- Ovu pesmu sam snimio još pre početka pandemije korona virusa. Bio sam kod mog dobrog prijatelja Nenada Škundrića i on mi je tada ponudio pesmu, koja mi se odmah dopala. Međutim, nisam je tada objavio, jer sam na neki način čekao pravi trenutak. Sada su se kockice poklopile i pesma je konačno ugledala svetlost dana - dodao je Stolić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA