≫ 

Mladeži kao dokaz da na intimnom snimku jeste Anja? Baka Prase dao prvi komentar

Na zvaničnom Tik-Tok nalogu Bake Praseta ispod jedne objave korisnici su u komentarima pitali Baku da li je on na eksplicitnom snimku

  • 0
Baka Prase Baka Prase / Foto: Instagram/_bakapprase

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, našao se u centru skandala kada je na društvenoj mreži Twitter osvanuo ekplicitni snimak za koji korisnici ove mreže tvrde da je njegov.

Naime, korisnici ove mreže navode da se na snimku intimnog čina nalaze on i njegova devojka Anja Blagojević, poznatija kao Anja Bla.

Prethodno se i na jednom sajtu za odrasle pojavio snimak na kojem piše da su akteri navodno Baka Prase i njegova devojka.

Par se nije oglašavao povodom esplicitnog snimka u medijima kako bi demantovali ili potvrdili da se radi o njima, onda su se na društvenim mrežama pojavili i navodni dokazi da su oni akteri.

Naime, upoređujući snimke i fotografije koje su objavljivali Baka Prase i Anja, korisnici društvenih mreža su uočili da na leđima devojke sa eksplicitnog snimka postoje dva mladeža, koje su uporedli sa onima koje se vide na Anjinim leđima.

Kako komentarišu, mladeži su navodno identični, baš kao i kosa, te obline devojke sa snimka.

Na zvaničnom Tik-Tok nalogu Bake Praseta ispod jedne objave korisnici su u komentarima Bogdanu pisali kako je "muški odradio posao sa Anjom", a pitali su ga i da li je to na snimku stvarno on.


Na sve komentare, on je napisao:

- A možda i jesam ja.

Na jedan od neumesnih komentara, u kojima njegove "sposobnosti" hvali izvesni korisnik društvenih mreža, Bogdan je odgovorio emotikonom nasmejanog đavola.

Video: Ne uživa samo Baka Prase sa Anjom, tek da vidite njegovu kucu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA