≫ 

Jarićeva sestra posle dužeg vremena odgovorila na pitanje o odnosu sa bivšom snajkom Adrijanom

Odnos Jarićeve i Adrijane Lime odavno intrigira mnoge

  • 0
Tamara Jarić, Adrijana Lima

Foto: ATA Images, Profimedia/Olivier Huitel / Crystal Pictures

Modna kreatorka Tamara Jarić i sestra bivšeg košarkaša Marka Jarića, govorila je o svom viđenju mode, a posle dužeg vremena javno je govorila o tome u kakvim je odnosima sa bivšom snajkom Adrijanom Limom.

Na reviji održive mode u Beogradu Tamara je imala zapaženu ulogu kada je u svečanoj sali Skupšine grada Beograda održana njena, kao i revije Verice Rakočević i Igora Todorovića.

Tamara je otkrila da je prezadovoljna kako je revija prošla, pa kratko progovorila o njenoj temi, odnosno o konceptu održive mode:

To je odgovornost prema životnoj sredini. Što se tiče kreacija, završila sam ih pre pandemije, bilo je teško da se pronađu adekvatni materijali, to je bio veći izazov nego korona, koja je otežala proces, ali ga nije zaustavila.

Kada je u pitanju njen odnos sa manekenkom Adrijanom Limom, mediji su o tome često pisali. Bivša supruga Marka Jarića i njegova sestra su, uprkos razvodu, veoma bliske, a Tamara je otkrila i detalje njihovog odnosa u poslednje vreme.

- Kad sam kreirala kolekciju, dok smo se malo češće družile, ona je to propratila i svidelo joj se! Bila je zaintrigirana, ispitivala me je za održivu modu, dopalo joj se to. Ne znam da li je videla celu kolekciju, ali mislim da će joj se svideti - ispričala je Tamara koja sa Adrijanom, jasno je, ima odličan i blizak odnos.

Na pitanje da li su često u kontaktu i da li održavaju dobre odnose, Tamara je otkrila da žali što se zbog pandemije ne viđaju onako često kako bi želele.

- Jeste, samo se, nažalost, ne viđamo zbog korone, ali nadam se da ćemo se uskoro družiti.

O tome koliko su bliske i da među njima nema zabranjenih tema Tamara je otvoreno odgovorila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Jaric (@tamarajaric)

 

- Mi smo bliske, to je spontano, kao dve dobre prijateljice. Nema u razgovoru nikakvog šablona. Ako joj se nešto desi, ona će mi reći, i ja isto tako - otkrila je Jarićeva za Glossy.

Video: Mokra do gole kože, Adrijana Lima se zahvaljivala svom treneru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA