≫ 

Upoznala ga je sa 16 godina, kad je bio niko i ništa: Ovo je supruga Alena Islamovića

Pevač je više od 4 decenije u braku sa Marijanom

  • 1
Alen Islamović

Alen Islamović, Foto: Nikola Tomić

Pevač "Bijelog dugmeta", Alen Islamović (64) je u jeku popularnosti važio za velikog zavodnika, ali je njegovo srce osvojila samo jedna, Marijana.

Naime, on nju već decenijama voli, a u braku su 42 godine i imaju dve ćerke Unu (34) i Laru (27).

- Marijanu sam upoznao kad je ona imala 16 godina, a ja 22. Bio sam niko, samo lokalni pevač u grupi "BAG". Nas dvoje smo sve ove godine zajedno plivali kroz sve bure i trudili se da opstanemo i sačuvamo svoj mir. Bila mi je najveća podrška kroz sve što sam prošao i u svim odlukama koje sam donosio, a one su nekada bile bolne i neizvesne. Brak je kompromis, mirna luka i treba ga znati sačuvati - rekao je Islamović.

Alen se bavi muzikom još od srednje škole. Profesionalnu karijeru počeo je u grupi "Divlje jagode", a vrhunac u muzičkom smislu dostigao je kao član "Dugmića". Jednom prilikom, Alen je se prisetio odrastanja svojih ćerki.

- Tokom višemesečnih turneja sa "Dugmetom" potpuno sam propustio odrastanje starije ćerke i u tom periodu moja supruga bila je zadužena za njeno vaspitanje. Danas, kada su obe porasle, počeo sam da kontrolišem njihove živote. Drago mi je kada vidim da su izrasle u sve ono što smo od njih priželjkivali, a to je da budu skromne devojke, koje vole svoju porodicu, imaju verne i iskrene prijatelje. One i sada znaju do koje granice mogu da idu s nama i nikada nas nisu povredile - ponosno je govorio muzičar pre nekoliko godina.

Pogledajte u galeriji kako izgleda Marjana Islamović:

Video: Alen Islamović otvorio dušu za Telegraf.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA