≫ 

Ona je najzgodnija žena sa domaće javne scene i tu nema nikakve dileme

Sindi se slikala u svlačionici teretane, zavodljivo pozirajući ispred ogledala, dok je na sebi imala izazovan krem bodi koji ističe njene obline i izvajano telo

  • 13
Ivana Stamenković Sindi Ivana Stamenković Sindi / Foto: Instagram/sindi_models

Ivana Stamenković Sindi (42), popularna kao bivša članica grupe Models, ne prestaje da iznenađuje svoje pratioce na društvenim mrežama, tako da ih ni ovog puta nije ostavila ravnodušne.

Naime, ona se ovog puta slikala u svlačionici teretane gde trenira pozirajući zavodljivo ispred ogledala, dok je na sebi imala izazovan krem bodi koji ističe njene obline i izvajano telo.

Ono što je posebno privuklo pažnju je njeno poprsje, koje je mamimo muške uzdahe, kao i izvajane noge, te uzak struk i istreniran stomak. 

Koliko su oduševljeni Ivaninm izvajanim telom govore neki od komentara koji su se nizali na njene izazovne fotgrafije.

"Mogu samo da zamislim kako izgledas uživo!", "Jedna je Sindi, fantastično izgledaš!", "Ona je najzgodnija žena sa domaće javne scene i tu nema nikakve dileme", "Stvarno ne znam koja bolje izgleda od nje, mislim i na ove od 20 i kusur", "Do ovakvog tela može se doći samo velikim naporom, nikad u boljoj formi nisi bila", "Imam komplekse od tebe", neke su od reakcija.

Pogledajte fotografije: 

Video: Brutalna Sindi Models žari i pali u petoj deceniji života: Snimci od kojih srce staje!


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mrav

    1. decembar 2021 | 13:32

    Zašto to radite sa usnama !!!!!!!! Šta vam je zene

  • Žena

    2. decembar 2021 | 23:34

    A šta vam je ovde zgodno. Osoba bez profesije i identiteta. Ne radi ništa a kao radi, poznata je, napravila scene sa bivšim mužem zlostavljačem vukla se javno po sudovima i šta sad... Žgoljava, mišićava, izoperisala sw promeila lik, da ne piše Sindi ne bih znala ko je u pitanju. Dosta bre više promocije ovih bezmozgašica. Milion je lepših žena i na javnoj sceni i na ulici.

  • Aga

    1. decembar 2021 | 16:19

    Uživo kratkonoga i zdepasta, izgleda kao žaba! Na instagramu je i moja baba kao Merilin Monro.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA