≫ 

Marina se nakon skandala seli za Beograd! Darku neće biti svejedno kad čuje koji posao je dobila

- Istina je da tražim stan i da ću se uskoro sa sinom preseliti u Beograd. Troškovi oko Alekseja spali su na moju prodicu što ne mogu više da dozvolim - poručuje Gagićeva za Telegraf Jetset

  • 12
Marina Gagić i Darko Lazić Foto: Nikola Tomić

Marina Gagić i Darko Lazić vode pravnu borbu oko starateljstva i visine alimentacije za sina Alekseja. Nakon što je pevač tražio da za sina daje svega 25.000 dinara, zbog toga što on živi na selu i "ne treba mu više", Gagićeva je odlučila da se sa naslednikom preseli u Beograd.

Kako saznajemo, Marina uveliko traži stan u prestonici u koju planira da se sa sinom Aleksejem doseli do kraja godine, a glavni razlog za ovu odluku je, pored alimentacije, i poslovni angažman.

- Marina je prihvatila poslovnu ponudu da bude voditeljka na jednoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom. Ona je ponudu dobila pre dva meseca, ali nije bila sigurna da je spremna da se preseli u Beograd. Međutim, kada je Darko izjavio u sudu da traži duplo manju alimentaciju za sina u odnosu na ćerku, i to samo zato što on živi na selu, ona je prelomila i prihvatila ponudu - govori izvor blizak Gagićevoj i dodaje:

- Ona uveliko traži stan i priprema emisiju. Novac joj je preko potreban jer su svi troškovi oko deteta spali na nju i njenu porodicu, dok sud ne donese odluku o visini alimentacije. Pored toga, Darko više neće imati izgovor za smanjenje traženog iznosa za dete.

Kako dalje saznajemo, Marina planira i da upiše sina u vrtić u Beogradu, početkom sledeće godine.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli pozvali smo Gagićevu, koja je sve potvrdila.

- Istina je da tražim stan i da ću se uskoro sa sinom preseliti u Beograd. Troškovi oko Alekseja spali su na moju prodicu, što ne mogu više da dozvolim. Dobila sam dobru poslovnu ponudu koju ne smem da propustim jer je pitanje da li će mi se više ukazati - rekla je Marina a na naše pitanje da li je na tu odluku imao uticaj Darkov zahtev za smanjenje alimentacije zbog toga što Aleksej živi na selu ona je rekla:

- Nisam o tome razmišljala kada sam donosila odluku. Poznavajući ga, on opet naći neki razlog da traži smanjenje alimentacije. Ali sve to ide njemu na dušu, jednog dana će svom detetu sam morati da objasni zašto je pravio razliku između njega i njegove sestre i to će mu biti veća kazna od svake sudske odluke.

Inače, kako saznajemo, Marina će raditi emisiju koja se bavi kuvanjem, a upravo je to nešto što su ona i Darko zajedno radili dok se nisu razišli. Doduše, snimci su pablišovani na Jutjubu, a ne na televiziji.

Podsetimo, Marina i Darko sukobili su se na drugom ročištu u Osnovnom sudu u Rumi nakon što je on tražio da se alimentacija duplo umanji u odnosu na iznos koji daje za ćerku Lorenu zato što što Aleksej živi na selu.

Video: Darko obukao Barbarine stvari, a ona urla na njega

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • x

    1. decembar 2021 | 15:10

    Zaista ne bih da budem zla ali čini mi se da ova devojka nije želela da težim putem, da završava fakultet, da onda radi negde za minimalac i tako 10 godina dok ne stane na svoje noge. Mislila je da ako nađe pevača, da će joj sve doći odmah. Velike pare, putovanja, kuće, šoping i tako ceo život. Kad ono međutim, tip problematičan, alkos, drogoš i dužnik. I to malo para što ima ode na sve samo ne na ono na šta je ona naumila. Bojim se da će do kraja života i dete i svi troškovi oko deteta spasti na nju i na njene. Zato žene oprez sa kim pravite decu

  • lune

    1. decembar 2021 | 14:56

    Treba da hrani djecu kad je znao da napravi

  • Sanja

    1. decembar 2021 | 15:01

    Kako covek razdvaja decu strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA