≫ 

Baka Prase na sudu zbog "sumnjivih automobila"

Baka je početkom godine priveden zajedno sa svojim drugarom

  • 1
Baka Prase Bogdan Ilić / Printskrin: Youtube/Baka Prase

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, uslikan je danas, 1. decembra, ispred Palate pravde, gde se protiv njega vodi sudski proces zbog ilegalno uvezenih automobila.

Baka je početkom godine priveden zajedno sa svojim drugarom, takođe Jutjuberom, Danilom Badnjarom, poznatijim pod nadimkom Čoda.

Njih je na Novom Beogradu zaustavio policijski presretač, u "poršeu" sa stranim tablicama, a nakon izvršene provere, Jutjuberi su privedeni, dok je automobil odvezao Parking servis.

Osim "poršea", sporan je bio i "lambordžini", zbog kog je pokrenut proces protiv njega, a danas se baš zbog toga našao pred sudom, piše Alo!.

Ovim povodom pozvali smo Ilića, ali je rekao da "ništa ne može da priča".

Inače, prethodnih dana Baka Prase i njegova devojka Anja Bla našli su se u centru skandala kada se na Tviteru pojavio eksplicitni snimak, za koji su pojedini korisnici pomenute mreže tvrdili da su glavni akteri ove afere upravo jutjuber i influenserka.

Ipak, Ilić je za TelegrafJetset demantovao ove navode da se na spornom snimku nalaze on i njegova devojka.

- Moja devojka je zgodnija i ima lepši ten, a ja sam obdareniji od momka na snimku - rekao nam je Bogdan, negirajući da se on i Anja nalaze na klipu.

Video: Baka Prase polivao Roleks šampanjcem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA