Dragana "Shining ego" pomera granice: Ovaj veš nose moćne i seksi žene

Dovoljno provokativan da probudi maštu, a sa druge strane, dovoljno senzualan da istakne ženstvenost

  • 2

Dragana Tanasijević, fitness model i osnivačica brenda, zna kako da privuče pažnju. Kao vlasnica brenda “Shining ego” nesporno je uspela da pomeri granice. Zaintrigirala je mnoge devojke i muškarce i inspirisala ih da požele jedan ovakav senzualni komad rublja - bilo da ga obuku ili poklone nekom dragom.

Dovoljno provokativan da probudi maštu, a sa druge strane, dovoljno senzualan da istakne ženstvenost, brend Shining ego inspirisan je željom da se žena koja ga ponese oseća lepo, poželjno, moćno, ali nikako vulgarno.

Na brendu je rađeno čak dve godine, a inspiracija je prema rečima kreatorke i vlasnice brenda, potekla iz Rusije.

- Cilj je bio da se žene osećaju dobro u svojoj koži. "Shining ego"jeste nešto novo i nešto što nije viđeno. Imamo detalje koje nećete naći kod drugih brendova za veš, poput traka oko noge - kaže ona.

Još jedan ekskluzivitet vezan je za ovaj brend: reklamirale su ga najlepše ruske instagram modeli i playboy zečice, što nijedan domaći brend nije do sad uradio.

- Želeli smo da istaknemo da imamo modele bukvalno za svakoga -za žene sa oblinama, za žene koje vole da budu seksipilne, a opet da im bude udoban veš. Za ležerniju varijantu postoje kožni bodi harnesi, koji mogu da se kombinuju ili sa vešom ili sa garderobom - otkriva Dragana.

Što se tiče raspona godina kod žena koje nose "Shining ego" je raznolik, dodaje naša sagovornica, kao i da su muškarci kupci. I bilo da su muškarci ili žene, svim kupcima je obezbeđena diskrecija.

- Muškarci ga poklanjaju svojim devojkama, suprugama, ljubavnicama, eventualno. A žene kada žele da iznenade svog muškarca, ali i svog ljubavnika - iskrena je naša sagovornica.

Ovaj delikatni deo garderobe može se kupiti preko njihovog instragram profila, Shininego_official, kao preko sajta www.shiningego.rs na kojem mogu da se vide svi modeli, koji kada ih poručite za dva do tri dana stižu na vašu adresu.

Video: Veš koji oduševljava Ruskinje, a oslobađa Srpkinje: Okej je da žena sebi kupi bič

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Voja

    2. decembar 2021 | 09:17

    Keka mi neko.da informaciju gde je ta skola za fitnes model reklo bi se da je to neko intelektualno zanimanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA