≫ 

Dalilin bivši pobesneo i objavio ceo razgovor s njenom majkom: "Pretiš mi, 10 godina imam problem!"

- Tvoja ćerka mene non stop spominje unutra. Sa tvojom ćerkom imam 10 godina problem. Ti meni pretiš u porukama - rekao je Peleš Dalilinoj mami

  • 2

Ademir Peleš ponovo se oglasio na svom Instagram profilu, na kojem je objavio ceo telefonski razgovor sa Eminom Mujić, majkom svoje bivše partnerke Dalile Dragojević.

- Evo čitav razgovog sa Dalilinom majkom Eminom koji je bio pre par minuta i koje me ne puštaju na miru zadnjih 10 godina.

Meni ne treba popularnost niti ovaj publicitet, skoro 2 meseca se suzdržavam da ne komentarišem i ne izbacujem ništa što se Zadruge tiče. Pokušavam da vodim koliko toliko normalan život, ali to je nemoguće kad me non-stop spominju u lošem kontekstu, predstavljaju me kao najgoreg - napisao je Ademir.

- Ja svetac u životu nisam bio, niti se takvim predstavljam, ali "gospođica" i dalje, kad god ima priliku, izmisli najgore stvari o meni javno, pred milionskim auditorijumom, i onda mi se narod javlja šalju klipove... Ima i onih koji mi prete i nazivaju me svakakvim imenima. E pa ne može više tako... - dodao je.

"Što ti treba to? One prepiske i sve to?", pitala ga je Emina na početku razgovora.

"Pa treba mi. Tvoja ćerka mene non stop spominje unutra. Sa tvojom ćerkom imam 10 godina problem. Ti meni pretiš u porukama", rekao je Peleš u razgovoru.

"Nazvala sam te da te pitam za te prepiske. Nisam verovala da si to pustio. Prvo sve sam popratila, niti je sa tvoje strane lepo, niti sa Daliline. Ja sam iskrena, znaš sam kolika sam budala, ne pravda se nikome", dodala je Mujićka.

"Ona tebe više nije spomenula, pratim sve", dodala je.

"Tvojoj ćerki nije trebalo ono sve da laže. A ja ništa nisam slagao, izneo sam činjenice, a ona od mene napravila najgoreg čoveka. Sve što radi radi sebi", odgovorio je.

Snimak pogledajte na vrhu teksta.

Video: Dalilin otac za Telegraf, ekskluzivno: Sramota! Nema ona gde da se vrati! Kuću prepisujem Dejanu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rakikavasaki

    1. decembar 2021 | 16:48

    Au boze sabrani koji su ovo likovi iz koje basne dolaze sve zbog pustih para sramota

  • 🔴🔵⚪

    1. decembar 2021 | 16:45

    Znaci, eto i njega ubrzo u zadruzi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA