≫ 

Ana Kokić nikad vrelija u zagrljaju mlađe koleginice: "Šakira i Bijonse su male bebe!"

- Publika je odlično reagovala na numeru još kada smo pre dve nedelje objavile tizer. Verujemo da će pesma postići veliki uspeh i da ćemo svi zajedno đjuskati uz "Lololo" - rekle su nam ove dve pevačice

  • 2
Ana Kokić Foto: Promo

Pop zvezda Ana Kokić nakon velike muzičke i medijske pauze objavila je spot sa mlađom koleginicom Mahrinom za pesmu "Lololo", čiji je tizer i pre samog emitovanja numere bio najviralniji video na društvenim mrežama.

Pesma u kojoj se dve žene obraćaju nevernom muškarcu bez sumnje će postati prava himna nežnijeg pola, a muškarcima sigurno neće biti svejedno kako zbog teksta numere, tako i spota u kojem se srpske seks bombe uvijaju jedna oko druge i izvode prljavi ples.

Ekranizacija numere inspirisana je Adamom i Evom i njihovom požudom koju nisu mogli da kontrolišu kada su se našli u rajskom vrtu gde su zagrzili zabranjeno voće.

- Publika je odlično reagovala na numeru još kada smo pre dve nedelje objavile tizer. Verujemo da će pesma postići veliki uspeh i da ćemo svi zajedno đjuskati uz "Lololo" - rekle su nam ove dve pevačice.

Odmah nakon emitovanja spota, fanovi komentarišu da Ana i Mahrina izgledaju bolje od Bijonse i Šakire koje su pre nekoliko godina snimile duet.

Video: Ceo svet je pod njenim nogama: Naslednica Ane Kokić prošetala modnom pistom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cole babina baraba

    1. decembar 2021 | 16:55

    Pazi ova je pop zvezda niko nije cuo za nju. Ova druga je Mahrina, a pesma se zove Lololo... izgleda da su vakcine pocele da deluju.

  • M

    1. decembar 2021 | 22:57

    Moze li neko da mi kaze sta znaci lololo? Ozbiljno pitam..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA