On se preselio kod Ane u penthaus: Ne odvaja se od pevačice nakon Mrkine smrti

- Budući da je on najviše vremena i pre provodio s Anom i njenim partnerom, logično je bilo da će njega Mrkina smrt najviše i pogoditi - rekao je izvor

  • 0
Ana Bekuta, Milutin Mrkonjić Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Pevačica Ana Bekuta neutešna je nakon smrti njenog partnera Milutina Mrkonjića, a najveća podrška joj je porodica, njeni unuci Branko i Sonja ne odvajaju se od pevačice, a unuk se čak i preselio kod babe.

- Branko je veoma vezan za babu, ali je isto tako bio vezan i za Mrku koji ga je zvao svojim unukom i oslovljavao ga sa Bane. Budući da je on najviše vremena i pre provodio s Anom i njenim partnerom, logično je bilo da će njega Mrkina smrt najviše i pogoditi - rekao je izvor.

- Kada je Mrka završio u bolnici, a posebno od kada mu se stanje pogoršalo, Branko je spakovao svoje kofere i prešao u stan u kojem su donedavno živeli pevačica i političar. To nije učinio samo da bi je tešio u teškim momentima kroz koje je prolazila i kroz koje i dalje prolazi, već da bi mogao lakše da obavlja privatne i poslovne Anine obaveze, ali i da je vozi u bolnicu, na groblje… - dodao je izvor.

Kako se navodi, jedina Mrkina želja i molba Aninim unucima pred smrt bila je da babu ne ostavljaju samu i da na nju paze do kraja njenog života. Svakako bi to učinili i bez amaneta koji im je ostavio, ali je s obećanjem koji su mu dali njihova odgovornost još veća.

- Milutin je kupio automobile i Sonji i Branku da bi u svakom trenutku jedno od njih dvoje mogli negde da je odvezu, dovezu… i da joj se nađu. Ali ne samo to, bitnije mu je bilo da nikud ne ide sama i da u svakom trenutku, kada njega više ne bude, zna da ona nije sama i da je pored nje neko njen. U njene unuke je imao najviše poverenja jer je znao da su oni ujedno i dvoje ljudi koji je, pored sina Igora, najviše vole - završio je izvor za Alo!.

Podsetimo, političar Milutin Mrkonjić preminuo je u subotu 27. novembra na Kardiovaskularnoj klinici Dedinje, a biće sahranjen danas, 2. decembra u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Video: Milutin Mrkonjić: Građevinac, komunista i boem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA