Evo kako je Nucci dobio nadimak po kom ga svi znaju: Prvobitno ga nisu tako zvali

Reperov nadimak datira još od njegovih srednjoškolskih dana

  • 3
Nucci Nući, Igor Panić Foto: Telegraf

Igor Panić, poznatiji kao Nucci, jedan je od najpopularnijih repera mlađe generacije, a njegovo umetničko ime nosi zanimljivu priču nosi zanimljivu priču.

Da bi izvođač bio jedinstven i prepoznatljiv, pored glasa, stasa, harizme i energije, neretko mora da se istakne i umetničkim imenom, koje će ga isticati i razlikovati od drugih, te mnogi u javnosti nekoriste svoje ime i prezome.

Nucci je otkrio je kako je nastao nadimak po kojem je danas poznat, a koji datira još od njegovih srednjoškolskih dana.

- To ime je nastalo u srednjoj školi. Posle jednog izlaska, drugar je to izgovorio. Prvo je bilo "Panući" i ja sam se tome dugo protivio. Kasnije, kako sam krenuo ozbiljnije da snimam pesme, odlučio sam da izbacim "Pa" i da se zbog estetike piše "Nući" - rekao je Panić.

Podsetimo, u nedavnom intervjuu za Telegraf.rs, Nucci je otkrio ko mu je od kolega bio uzor, a istakao je da idole među kolegama nema.

- Nisam nikad imao idola u tom smislu "Ovakvu karijeru bi želeo", ali recimo, Relja mi je uvek bio gotivan kao lik, kako iznosi sve to. Kada je u pitanju Rasta, dobar je kao biznismen, sa te poslovne strane. To su neki ljudi koje ne bih nazvao idolima, ali su mi baš dobri. Nikad nisam imao idole da ih ja kopiram - rekao je reper, piše Nova.

Inače, Nucci i njegov kolega Vojaž nedavno su uspešno završili dvonedeljnu američku turneju.

Video: Nucci u najiskrenijem intervjuu priznao: Relju gotivim, Rasta je biznismen, ali nisu mi idoli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA