≫ 

Saša Popović plaća novu operaciju Zvezdi Granda: Prvo je smanjila želudac, a sada...

- Još malo je ostalo do tog finalnog rezultata. Očekujem da posle Nove godine odradim i operaciju zatezanja kože - rekla je Krstinja

  • 1
Zvezde granda, Kristinja Todorović

Foto: ATA Images, Instagram/krstinja_official

Prošlogodišnja finalistkinja takmičenja "Zvezde Granda" Krstinja Todorović smršala je neverovatnih 85 kilograma. Nakon što se podvrgla operaciji smanjenja želuca zahvaljujući kojoj je skinula višak kilograma sada je spremna za novu operacuju.

U pitanju je zatezanje viška kože koja joj je ostala nakon gubitka kilograma.

- Još malo je ostalo do tog finalnog rezultata. Očekujem da posle Nove godine odradim i operaciju zatezanja kože - rekla je Krstinja, što će finansirati Saša Popović. On joj je to nedavno obećao kako bi se što pre pojavila na sceni u miniću.

Za razliku od njenih kolega iz takmičenja, spot i pesmu još uvek nije uradila, pa se postavlja pitanje da li se plaši da ne propusti svojih "5 minuta" slave.

- Uvek te tera na razmišljanje šta će biti kada dođe neko nov i interesantan, da li ćeš otići u zaborav, ali pesmu treba snimiti u pravo vreme, i pravu pesmu, a ne bilo šta. Ja mislim da će pravo vreme doći u trenutku kada ja budem 100% zadovoljna osobom, nadam se vrlo brzo, i da će pesma biti pravo osveženje - otkrila je u "Grand magazinu".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eeeeee, cime se vi bavite ???

    2. decembar 2021 | 18:00

    Jel moze nekako glavu da promeni ,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA