Rajović otvoreno o bratu koji se kandidovao na izborima i ćerki koja ima jaku poziciju van Srbije

- Korona je ovoga puta udarila na jačeg, tako da se moj Mićko izvukao i mnogo sam srećan zbog toga - istakao je Boban o ocu, koji se izborio sa koronom

  • 1
Boban Rajović

Foto: Nikola Tomić

Brat Bobana Rajovića, Zoran, kandidovao na lokalnim izborima u opštini Balerup, kao kandidat za odbornika u Skupštini, a pevač ne krije sreću što je to tako, a kako je objasnio, on mu je još ranije davao vetar u leđa za ovaj potez.

- Preponosan sam na brata, ali sam više ponosan zato što to radi u Danskoj. Ne zato što sam privrženiji Danskoj nego Srbiji ili Crnoj Gori, nego zato što da to radi ovde, morao bih da ga podržim, a istovremeno bih i ja bio deo nekog političkog sistema i stranke. Tako da, sada punog srca mogu da ga podržim i poželim sreću jer to radi u jednoj od najsređenijih država na svetu i žao mi je što to nije počeo ranije - rekao je Boban.

"Pobednik će biti onaj koji čita citate patrijarha Pavla i ima mentalni sklop Novaka Đokovića"

 

- Ja sam ga savetovao još pre 10-15 godina da uradi to, jer mislim da mu to leži i da je pravi čovek za to, ali on je ušao u neke svoje biznise koje odlično i savršeno radi. Čak i kampanju nije radio dugo, da jeste, prošao bi mnogo bolje, ali bože moj, postaće on premijer Kraljevine Danske jednog dana, u to sam ubeđen. Biću surovo iskren. Samo neka čita citate patrijarha Pavla i neka gleda koliko jaku glavu i mentalni sklop ima Novak Đoković. Dokle god to bude pratio, biće pobednik - rekao je Rajović.

U potrazi za boljim životom, porodica mu je svuda po belom svetu, a Rajović otkriva i da je njegova naslednica veoma uspešna u svom poslu.

- Ćerka starija mi je u Danskoj, nije u politici, ali je u ministarstvu unutrašnjih poslova, vrlo je uspešna u tome. Ona ne voli da se eksponira u javnosti - rekao je on.

Pevač se nedavno požalio pratiocima da je njegov otac zaražen korona virusom, a sad je otkrio kakvo je njegovo zdravstveno stanje.

- Dobro je, hvala na pitanju. Korona je ovoga puta udarila na jačeg, tako da se moj Mićko izvukao i mnogo sam srećan zbog toga. On je jedna gromada ljudska, ja nisam navikao da ga viđam u jednoj takvoj situaciji, hvala Bogu pobedio je - rekao je pevač.

Boban je dva puta u mladosti završio u zatvoru i to zbog saobraćajnih prekršaja. Iako bi mnogi pomislili da je to veliki minus za njegovu karijeru, on ipak smatra drugačije.

- Nije nešto na šta se ponosim, to je definitivno. Jedino mi je drago što ja lično znam zbog čega su te zatvorske kazne bile. Znam da su to bila mala dela koja nikome nisu nažao učinila ili ne daj Bože nekoga pokrao. Sve su to sitne kazne koje su se nagomilale - zaključio je Rajović.

Video: Bratanac Bobana Rajovica zaprosio devojku na njegovom nastupu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA