≫ 

Kristalni lusteri, kamin, garderober... Stanijin penthaus u Rumi "pršti" od luksuza!

U stanu dominiraju bele boje, kuhinja je već gotova, ugradni plakari sa svetlom su na mestu, a tu je i kamin, sijaset kristalnih lustera i svetiljki, ali i ogledala od poda do plafona u skoro svakoj sobi

  • 10

Starleta Stanija Dobrojević odlučila je da se skući u Rumi zajedno sa dečkom Markom Markovićem u pentahusu od 120 kvadrata za koji je navodno keširala oko 150.000 evra.

Ona je ranije otvorila vrata svog doma i pokazala unutrašnjost, ali i ogromnu terasu, a sada i kako napreduju radovi.

U stanu dominiraju bele boje, kuhinja je već gotova, ugradni plakari sa svetlom su na mestu, a tu je i kamin, sijaset kristalnih lustera i svetiljki, ali i ogledala od poda do plafona u skoro svakoj sobi.

Stanija je zabeležila da stižu nameštaj i televizori, ali i da su u stanu žene koje čiste.

- Ovde ima 120 kvadrata, a kvadrat je 1.200, a plus opremanje, ja nisam znala da će to toliko da košta. Nisam ja sad neko da voli da ima najskupocenije, a kad su krenuli da mi daju cifre za ono što sam osmislila nije mi bilo dobro. Ali ovde pravim svoj dom i svoju bazu u Srbiji, tako da ne želim da mi to bude problem da isfinansiram - rekla je Stanija ranije za medije.

Video: Vrući snimak Stanije pred ogledalom: Starleta ponovo raspaljuje mušku maštu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    3. decembar 2021 | 11:20

    Penthaus u Rumi zvuci kao rezidencija u Kaludjerici,kupila potkrovlje pa istripovala da je kupila penthaus na Menhetnu

  • tea

    3. decembar 2021 | 11:04

    kuhinja joj nije ni potrbna jer ona jede pahuljice,pije kafu iz kesice ko ce tu nesto skuvati,a za kristalne lustere poseban komentar.

  • Opet ova dileja

    3. decembar 2021 | 11:56

    To je samo za K.R.C i nista drugo.......koga boli vise uvo daj nek snimi pornic da je dobro isprskaju pa da je gledamo ko ljudi e onda ce ima ti penthaus u bg.....ovako se sprdaju svi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA