≫ 

Srpska glumica na tužan način otkrila da je bila žrtva vršnjačkog nasilja: "Kako da objasnim..?"

- Čim se dete izdvaja po nekom kvalitetu koji druga deca nemaju u sebi, kreće vršnjačko maltretiranje - napisala je Bjelica

  • 4
Teodora Bjelica

Foto: ATA Images

Glumica Teodora Bjelica otkrila je da je bila žrtva vršnjačkog nasilja. Ona je ispod objave na Instagramu opisala jednu dirljivu situaciju koja se odigrala između nje i njene najbolje drugarice.

Naime, Teodoru je ispričala kako je pozvala najbolja drugarica čija ćerka je žrtva vršnjačkog nasilja a koja želi da razgovara samo sa njom.

- Zove me drugarica i kaže kako njena ćerka ima problem sa društvom i hoće samo sa mnom da priča. Objasnila mi je drugarica o čemu se radi. Devojčice je odbacuju, izopštavaju je iz igara i ogovaraju. Nešto što sam i sama osetila na svojoj koži kroz odrastanje, a neretko i dan danas. Čim se dete izdvaja po nekom kvalitetu koji druga deca nemaju u sebi, kreće vršnjačko maltretiranje - napisala je Bjelica pa nastaivla:

- Kako da objasnim maloj devojčici da svet nije sačinjen od ljubavi, da nisu svi dobronamerni, i da ne očekuje da njena dobrota bude uzvraćena, a ipak da ne izgubi tu čistotu duše i sjaj koji nosi u sebi. Jedno od najvećih životnih iskušenja je ostati čiste duše pune ljubavi čak i kad je svet oko tebe rđav.

- Reći ću joj da će sve to proći, da ne krivi tu drugu decu, jer ona nemaju tu ljubav u sebi pa je ne mogu ni dati, a bez ljubavi je život tužan. Vrlo često je teško, ali je jedinstveno i moćno biti devojčica, devojka, žena - stoji u objavi.

Teodora je inače ćerka naše poznate glumice Gordane Bjelice a značajne uloge ostvarila je u mnogim domaćim serijama i filmovima. Poslednja u nizu bila je uloga u nastavku kultnog filma "Južni vetar".

Video: Srpska glumica zagolicala maštu snimcima sa Bobanom Rajovićem - iz njegovih kola

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hogar

    9. decembar 2021 | 10:28

    Eto jos jedna setila cisto slucajno da je bila zrtva nasilja.....samo cekam kad ce reci i da je silovana jer je to danas u modi......

  • Tako nekako

    9. decembar 2021 | 11:54

    Bila je prepustena sama sebi u osnovnoj, samohrana majka se borila 24/7 za nju pa je to stavilo utisak da je drugacija, vise je bila usamljena. Naravno mi deca nismo znali to da rastumacimo tako... ostalo je istorija... Izvini za reci koje su te povredile.

  • xx

    9. decembar 2021 | 09:48

    Nece proci samo od sebe, jos da dete koje trpi nasilje treba da se sazali na nasilnike jer nemaju ljubavi u sebi, pazi molim te. Nikakav savet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA