≫ 

Vreme čitanja: oko 4 min.

Cakana o Ceci: Družile smo se i kad su se ona i Arkan muvali, bili smo prijatelji, a onda...

Vreme čitanja: oko 4 min.

- Sa njom sam imala turneju po Crnoj Gori - istakla je pevačica

  • 0
Dragica Radosavljević Cakana Ceca i Željko Ražnatović Arkan,

Foto: Nikola Tomić, Vican Vicanović

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana (64) slomljena je nakon gubitka mnogih kolega i prijatelja koji su nas napustili u poslednje vreme. 

- U šoku sam, ne mogu da dođem sebi. Moje kolege i ja ćemo kroz pesme čuvati uspomenu na sve njih. Merima i ja smo bile jako dobre, imale smo lepa druženja, često sam odlazila kod nje dok sam živela u gradu, išla sam kod nje i na Kosmaj. Ostavila je velike hitove, ogroman trag, o njoj i svim kolegama treba uvek da se priča, a ne samo kad nas napuste - rekla je Cakana na početku razgovora za Svet.

Govoreći o Marinku Rokviću, Cakana je oktrila koliko joj je značio i koliko je bila bliska sa njim:

-Marinko i ja smo bili jako dobri. Često smo činili jedno drugom, kad ne mogu ja, ide on i obrnuto - da li da se odužimo nekom za nešto, da pomognemo, bilo da su svirke ili neka humanitarna dešavanja... Imali smo fine dogovore i generalno sa porodicom Rokvić sam jako dobra. Ne mogu da shvatim da te kolege više neću viđati na snimanjima i druženjima. Ja sam izgubila ženu koju sam najviše volela na estradi, Usniju Redžepovu. Bila mi je najbliža. To mi je bio najteži gubitak.

Tema koju nije zaobišla je bezuslovna ljubav Milutina Mrkonjića prema Ani Bekuti, jer su za nju oni bili ideal prave i iskrene ljubavi.

- Njegova ljubav prema Ani je prevazilazila granice ljubavi, on je nju obožavao. Jako mi je žao zbog svega. Njoj sve to mnogo teško pada. Oni su uživali. Ana je to zaslužila, to njihovo je bilo stvarno ljubav. Ana zna da ima moju ogromnu podršku. Srećna je žena jer joj se u životu desio Mrka, a znam i koliko je on bio srećan pored nje. Uživao je iu njoj kao ženi, partnerki i u njenim pesmama - istakla je Cakana.

Sa druge strane govoreći o svom braku istakla je da između nje i supruga nema trzavica niti bilo kakvih problema.

-Neša je znao da sam pevačica i šta može da očekuje. I pre mene je bio upoznat sa tim javnim svetom, družio se sa javnim ličnostima. Bio je u sportu, družio se sa sportistima. Naša veza je bila lagana i neobavezna, nije bilo velikih svađa, trzavica. Neša je jako tolerantan, a ja zbog svog posla dobijam nervne slomove. Nisam histerična ženturača, da se razumemo, ali nekad mi se ne priča, umorna sam... On me je ispoštovao, bio je tu za sve. Nismo nikad imali neke ozbiljne probleme, nismo skandalozni, ni problematični, našli smo se. Neša je lep i zgodan čovek, ko zna, možda se i desi nešto nekad neki skandal. Šalim se, naravno - rekla je.

Što se tiče prijateljstva na estradi Cakana je po prvi put progovorila o druženju sa Svetlanom Cecom Ražnatović i otkrila razlog zbog kog više nisu bliske:

- Jako smo se družile dok je Arkan bio živ. Išla sam na slave kod nje i Arkana, bili smo prijatelji. Draga je, dobra sa kolegama. Sa njom sam imala turneju po Crnoj Gori. Spavali smo u Herceg Novom u hotelu Plaža. Družile smo se i kad su se ona i Arkan muvali, pa krenuli da se zabavljaju. Bila sam joj gost na svadbi, u Žitorađi, pa u Beogradu. Onda su došla deca, pa svako na svoju stranu. Veljko i Anastasija su divni ljudi, jako fino vaspitani - istakla je Cakana.

Nije štedela pohvale na račun Jelene Karleuše, koju izuzetno ceni i poštuje kao čoveka i koleginicu.

- Jelena mi je lik iz 22. veka. Ona nije za ovo vreme. Fura svetski fazon. Ima taj neki pokret, imidž, mladi je baš vole. Kad su muzika i stavovi neki u pitanju, ne libi se bilo šta da obuče, da kaže, boli je uvo šta će ko da misli. Ne znači da mi se sve to sviđa, ali sve je čist fenseraj. Ona je apstraktna. Ima svoju priču - rekla je.

Kao bivša učesnica rijalitija istakla je svoje mišljenje o današnjim rijalitim programima u odnosu na vreme dok se i sama takmičila za dobar plasman:

- Ja sam bila u 'Farmi' i to i 'Zadruga' se zovu rijaliti, ali ovo danas su smicalice, razvodi, svako gleda kome će da uništi život.

Često se pojavljuje kao žiri na Zadrugoviziji, tako da se osvrnula na najaktuelniju temu odnosa između Dejana i Dalile koja danima iznenadjuje gledaoce ispred malih ekrana.

- U redu je zaljubiti se, ništa nenormalno, ali na takav način poniziti muža, to nema opravdanja. Ona je buntovni, razuzdani, nevaspitani divljak. Ok je da ti se svidi neko, nisu oni ni prvi ni poslednji par koji se razveo, ali za sve postoji način, mesto i vreme. Najmanje mi se sviđa Đedović. Folirant je, ništa ne priča o sebi, a komentariše druge, a narod bi sigurno voleo svašta da zna, a verujem i da bi i imalo o čemu da se priča. On mi je ljigav. Sa druge strane, Mića mi je najkorektniji. Svima kaže sve što bih i ja. Dejan mi je pozitivac. On ima empatiju prema Dalili, mlad se oženio, gledao je kao boga. Sve je to njena igranka - rekla je Cakana u intervjuu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA