≫ 

Rat Edite i Kije počeo još 2019: "Napada me ona koja provodi vreme kod mog bivšeg u stanu!"

Dok je Kija žestoko prozivala Editu, Aradinovićeva je više puta pokušala da spusti loptu, ali joj to nije polazilo za rukom

  • 40
Kristina Kija Kockar, Edita Aradinović

Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Pevačica Kristina Kija Kockar isprozivala je i uvrdila pevačicu Editu Aradinović, koja je zatim odgovorila na Kijine optužbe, a njihov sukob zapravo datira još iz 2019. godine.

Nakon izlaska iz rijalitija Kija je počela saradnju sa Aspirincima, producentima Filipom Miletićem i Milošem Roganovićem, koji i danas vode računa o njenoj karijeri. S druge strane, Edita je pre toga napustila grupu "Ministarke" iza koje stoje Aspirinci, a zbog prekida ugovora završila je na sudu sa njima i duguje im novac, o čemu je i sama pričala.

Sve je počelo kada je Edita optužila Kiju da je kopira, nakon čega joj je Kristina žestoko uzvratila. Međutim, tu se nije zaustavila, pa je Aradinovićevoj poručila da je nebitna, dok je s druge strane, Edita pokušala da spusti loptu, no, Kija je tada isprozivala Editu da provodi veme u stanu kod njenog bivšeg muža Slobe Radanovića.

Krsitina je 2019. godine na snimanju ediotrijala nosila crvenu periku, a Edita je rekla da je istu takvu periku nosila još pre nekoliko meseci u spotu za pesmu "Blud i nemoral", nakon čega je usledio žestok komentar Kockareve.

- Bila ova perika nekad dobar fazon… Dok nije prestala da bude - napisala je Edita tada, kada je videla da Kija nosi istu periku koju je ona nosila.

- Plati pa se klati. Kaže se u narodu tako. Da li je bitno ko je nosio kada koju periku i da li je realno da ste toliki kompleksi? Hoćeš da imaš samo ti - kupi. Sve što sam ja nosila, slobodno može svako da nosi, kao da je bitno. Spustite se malo na zemlju. Svako to iznosi na svoj način. Ja znam kako ću ja to nositi. Kao i komad garderobe. I tripovanje, i to od ljudi sa društvenih mreža, kao obučeš jednom nešto i više ne možeš. Alo, kako ja da idem majci pred oči sa takvim stavom koja ima 250e platu? Kompleksašice razne na estradi, nemoj sad da uzmem sve perike i islikam moju babu u njima - poručila je tada Kija.

Kristina je zatim ponovo oplela po koleginici rekavši da je nebitna i da je pitanje da li bi joj se javila da je negde sretne.

- Edita je nebitna, ne zanima me ta devojka uopšte. Nije mi bitna! Ne znam da li je ljubomorna na mene pošto ja radim sa ekipom iz FM pleja, ali ja se u njihov taj odnos nisam mešala, niti ću. Edita me toliko ne interesuje da je pitanje da li bi joj se uopšte javila ako je sretnem - rekla je Kija tada.

Nakon Kijinih prozivki, upitana za "rat" sa njom, Edita očigledno nije želela da nastavlja sukob, pa je pokušala da spusti loptu i sve okrene na šalu.

- Kakav crni, bre, rat, ljudi? Pa nemojte me dirati! (smeh). Kad sam ja bila sa bilo kim u ratu? Nisam ja ta ličnost. Ja sam samo jako duhovita i moj Instagram je moja platforma gde se ja šalim, zezam, izbacujem svašta nešto. I, onda sam baš videla da je bila neka priča, ne znam, nisam ni ispratila... - rekla je Edita tada, a na komentar da je povod za sve bila perika, Edita je i dalje bila neupućena u priču.

- Kad ti kažem da ne znam - veruj mi da ne znam. Veruj mi da ne znam o čemu se radi - rekla je ona tada.

Međutim, nije joj pošlo za rukom da prekine sukob, te ju je Kija ponovo prozvala, aludirajući na to da su Edita i Sloba imali navodnu aferu, te da ona zbog toga "smeta" Aradinovićevoj.

- Sve devojke koje provode vreme kod mog bivšeg muža u stanu odjednom imaju potrebu da me napadaju. Moraju da shvate jednu stvar, a to je da me niko od njih ne zanima - poručila je Kristina 2019. godine.

Iako je nešto više od godinu dana, barem u izjavama za medije, bilo mirno, njihov "rat" se nastavio. Naime, Edita je sada javno pružila podršku Marini Visković, koja je trenutno u sukobu sa producentom Sašom Mirkovićem, nakon čega ju je Kija javno izvređala uputivši niz optužbi na njen račun.

- Molim određenu zavedenu u policiji pro**itutku sa osnovnom školom da prestane da mene upliće time što će nekome dati podršku. Vrati prvo svoje dugove, jer bi pevala u dnevnoj sobi da te jedan drugi producent davno nije uzeo pod svoje i napravio nešto od tebe! I srednja škola se može završiti i sada. I smanji korišćenje marihuane i možda manje budeš opsednuta sa mnom. Nemoj da me čačkaš, jer imaš previše putera na glavi - napisala je Kija na svom Instagram storiju.

- Mora uvek neka budala da upliće mene, jer ima nešto lično protiv mene. Poješće vas mržnja! Da smo u školi, a tema je "Jesen", pisala bi o meni. Samo nisi stigla do toga - dodala je Kristina na narednom storiju.

Nakon Kijinh optužbi ze Telegraf.rs oglasila se Edita ističući da se njeno obraćanje nije odnosilo na Kockarevu i da se sama upecala i pronašla.

- Ono što mogu da kažem jeste da se sama upecala, i pronašla, a ne samo da nisam mislila na nju, nego je se nisam ni setila dok sam pisala… - počela je Edita za Telegraf Jetset.

- Ovde se ne radi o meni, već o Marini, a naknadno sam se obratila mladim izvođačima, jer sam upućena u to šta isti prolaze da bi se bavili pevanjem. Nije sve tako slatko i bajno kao što izgleda! Saša je verovatno samo jedan u nizu koji obeća nešto što ne može niti planira da ispuni, i jako mi je žao, jer znam da je Marina vredna i pre svega poštena! Nemam komentar na Kijinu izjavu, niti želim da se nastavljam, jos manje prepucavam. Ima pravo na svoje mišljenje, ona se svakako nalazi u društvu od kojeg sam se ja odavno ogradila - dodala je pevačica.

- A, što se moje objave tiče, počele su da se pojavljuju produkcijske kuće u koje mladi izvođači iz nemoći ulaze, nadajući se da će dobiti ono što zaslužuju, pa se zarobe. Ja nisam bila taj slučaj u "Ministarkama", i zahvalna sam producentima koji su mi omogućili da se izgradim. Kod nas su drugi problemi bili u pitanju, a to sada svakako nije tema. Na Kijine uvrede neću reagovati i pomalo mi je simpatična kako se potrudila da mi nalepi raznorazne etikete, a to samo govori o njoj. Svakako joj želim sve najbolje, i neka zna da se nije na nju odnosilo moje obraćanje - rekla je Aradinovićeva.

Video: Edita i Adil na romskoj svadbi u sekundi zaradili stotine evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milanka

    3. decembar 2021 | 21:34

    Drage devojke,ako zelite da znate kakve ne treba i ne smete da budete,onda budite sve suprotno nego sto je Kija.

  • Danijella

    3. decembar 2021 | 21:30

    Svi je otkacili,sitnuli kao krpenjacu pa mora na nekog da se prikaci.Sad je na red dosla i Edita.

  • Tanja

    3. decembar 2021 | 22:19

    Ko jos slusa sta Kija prica?Procitamo samo da bi se smejali i videli dokle ide njena glupost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA