≫ 

Žika Jakšić za Telegraf nakon što mu se sin u tajnosti oženio: Evo zašto nije bilo svadbe

Sin Žike Jakšića oženio je svoju izabranicu, posle dve godine zabavljanja

  • 0
Žika Jakšić ispred Palte pravde

Žika Jakšić / Foto: Nikola Tomić

Žika Jakšić (57) već neko vreme je svekar, a da lepe vesti nije podelio sa domaćom javnošću. Naime, njegov stariji sin Andrija, oženio se 6. maja ove godine, a venčanje je održano u najstrožoj tajnosti.

Sin Žike Jakšića oženio je svoju izabranicu, posle dve godine zabavljanja.

Naime, 27. juna 2020. Andrija je zaprosio voljenu, ali misteriozni Žika ni o tome nije govorio u javnosti.

Osim što krije identitet svoje izabranice, sa kojom je u romansu uplovio posle razvoda sa Dajanom Paunović, odlučio je da strogo čuva i intimu svog sina.

- Venčanje je održano u Nemačkoj, tada su tamo vladale stoge mere i nije bilo nikakve svadbe, sa matičarem u prostoriji su bili njegov pomoćnik i mladenci. Čak ni kumovi nisu bili sa njima, nego su naknadno došli - objasnio je Žika za Telegraf Jetset, koji je odlučio da ostane tajanstven na pitanje o svadbi.

- A, to, da li će da bude svadba u Srbiji, ja ne bih da iznosim. To je privatan život mog sina i ja ne bih voleo da mu se mešam - zaključio je Žika.

Nakon što su se Žika i njegova prva supruga rastali, Andrija je nastavio da živi sa majkom u Študgartu, ali je poslednjih godina odabrao život u srpskoj prestonici, gde je živeo sa svojim ocem.

- Iako nismo živeli zajedno, uvek sam bio tu da pomognem, na sve moguće načine, ali Andrijinoj majci odajem veliko priznanje, jer je imala neuporedivo veći uticaj. Ona je uspela da se izbori i sa njegovim odrastanjem i sa pubertetom. Večno ću joj biti zahvalan - rekao je Žika, koji poslednjih godina uživa u životu sa sinom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA