≫ 

Gde je danas Alesandra Guči koja je nasledila silne milione: Sa majkom je prekinula svaki kontakt

Iako nikada nije radila za Gucci, Alesandra je bila modni dizajner

  • 2
Alesandra Guči, Alessandra Gucci, Alegra, Patrizia Reggiani, Maurizio Gucci Porodica Guči / Foto: Profimedia/Cobra Team / BACKGRID

Filmski hit "House of Gucci" je priča o tragičnoj prošlosti jedne od najpoznatijih italijanskih porodica - Guči. Iako se film fokusira na ubistva Mauricija Gučija i njegove bivše supruge Patrisije Ređani, koju igra pevačica Lejdi Gaga, gledaoci se i dalje pitaju šta se desilo sa ostalim članovima porodice, koji su još živi.

Najzanimljiviji bi mogao biti život Mauriciove ćerke, Alesandre Guči, koja je, zajedno sa sestrom Alegro, nasledila očevo imanje od 400 miliona dolara. Ona i njena sestra prekinule su kontakt sa majkom, a to je potvrdila i sama Patricija Ređani u intervjuu 2016. koji je dala Gardijanu.

Iako je Alesandra poslednjih nekoliko decenija držana podalje od očiju javnosti, neke stvari o njenom životu su otkrivene.

Ona nikada nije radila za Gucci, Alesandra je bila modni dizajner. Imala je svoju kolekciju torbica koje je prodavala pod premijum brendom AG. Limitiranu kolekciju The First lansirala je 2008. godine, a u njoj je bilo 99 torbica, od kojih je svaki model napravljen po 11. Svojoj porodici je odala počast tako što je neke dizajnerske komade nazvala po ocu Mauriciju i dedi Rodolfu. Njena kolekcija bila je dostupna samo u odabranim prodavnicama visoke mode u Milanu, Lugana, Pariza i Moskve, ali se Alesandra vrlo kratko bavila modnim dizajnom.

Alesandra i njena sestra Alegra dele ljubav prema brodovima sa svojim ocem. Nasledili su očeve jahte, Avel i Kreol, kojima često jedre, a plovidba je jedna od najlepših uspomena na njihovo detinjstvo. Na ovaj način pokušavaju da sačuvaju uspomenu na svog oca. Sestre takođe prijavljuju svoje čamce za takmičenja, pa su osvojile neke regate, uključujući i nagrade Sen Trope i Monako 2013. godine.

Alesandra i Alegra žive u Švajcarskoj i obe su u braku i imaju decu. Poseduju skupe vile u Njujorku, Sent Moricu i Milanu. Penthaus u Olimpijskom tornju, koji se nalazi na Petoj aveniji u Njujorku, stavljen je na prodaju 2015. godine, a za njega su tražili 45 miliona dolara.

Sestre su optužene za utaju poreza 2013. godine, a pisalo je da od 2004. do 2010. nisu platile skoro 5,7 miliona dolara poreza. Tužba je odbačena 2014. godine, navodeći nedostatak dokaza.

Neposredno nakon prvog hapšenja njene majke Patrisije Ređani, Alesandra Guči je žestoko stala u njenu odbranu. Tvrdila je da se njena majka borila sa tumorom na mozgu i da nije bila "sva svoja" kada je unajmila ubicu.

Ali vremenom se predomislila i prestala da komunicira sa svojom majkom. U intervjuu za The Guardian 2016. godine, Patricia Regiani je nakon puštanja na slobodu potvrdila da su joj ćerke oduzele svu finansijsku pomoć i da nije dobila priliku da upozna svoje unuke.

Na kraju su Alesandra i Alegra tužile svoju majku jer nisu htele da ona dobije novac od očevog nasledstva. Sud je na kraju presudio u korist Patrišije, koja je dobijala 1,2 miliona dolara godišnje, kako je dogovoreno u brakorazvodnoj parnici. Ali to je na kraju, dok je bila u zatvoru, poraslo na 20 miliona dolara.

Video: Melanija bez maske na licu glasala u lepršavoj Guči haljini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    4. decembar 2021 | 10:48

    Da sam ja nasledio milione i ja bi zaboravio i ko mi je otac i ko mi je majka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA