Tamari Đurić sevnule gaćice, i to kakve! Ogromne grudi se ne daju obuzdati

Tamara je na sebi imala mini haljinu sa dubokim dekolteom

  • 7

Starleta Tamara Đurić izazovnim stajlingom i kadrovima u kojima je pokazala previše, zapalila je društvene mreže.

Tamari majčinstvo očigledno nije promenilo stil odevanja i želju za ludim provodima, te je podelila snimak uravo iz izlaska.

Ona je na sebi imala mini haljinu sa dubokim dekolteom, a dok je snimala svaki deo svog tela, sevnule su gaćice, ali i ogromne grudi koje je kreacija jedva obuzdala.

Mnogi su primetili da Tamara nema ni gram viška i da je njeno telo zategnuto, iako se porodila početkom januara ove godine. Ona je dobila brojne komplimente na račun izgleda.

"Da li je ova haljina nešto pokrila?", "Bomba si", "Goriš, mama", "Odlično izgledaš", "Zategnuta kao praćka", "Dođi, mami", neki su od komentara.

Podsetimo, Tamara i njen partner Nikola, uprkosu turbulencijama i raskidima koje su imali, krajem oktobra zavetovali su se na večnu ljubav, a tom prilikom krstili su i svoju mezimicu Tamaru.

Kako Tamara izgleda u izazovnoj kombinaciji u kojoj je pokazala previše, pogledajte u videu na početku, kao i u galeriji iznad.


Video: Tamara Đurić posle venčanja: Hoću i sina, što pre!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lea

    3. decembar 2021 | 19:19

    Dok je pocela da slika gace i grudi znaci da trazi jer zasto bi jedna ispunjena i tek udata mlada zena pokazivala sise da joj je sve potaman.Samo jadan onaj ko je nju odveo pred oltar .

  • Kiza

    3. decembar 2021 | 18:42

    Imate je na hamsteru par snimaka.talentovana

  • Дража

    3. decembar 2021 | 18:14

    Колике усне лебац ти пољубим! 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA