≫ 

Rijaliti prevare! Ona je abortirala ljubavnikovo dete, on platio ženi 130.000 € zbog afere

Prevare partnera dešavaju se u rijalitijima, ali se to često akterima obijalo o glavu

  • 10
Nenad Aleksić Ša, Tara Simov, Dalila Dragijević, Dejan Dragojević, Kija Kockar, Sloba Radanović

Foto: ATA Images, Telegraf.rs, Nikola Tomić, Marko Jovanović

Rijaliti vrvi od preljuba, a prva javna se desila 2011. godine u "Velikom bratu" kada je Marijana Čvljak prevarila supruga sa tadašnjim učesnikom Nikolom Nemeševićem. Poslednja javna prevara koju su gledaoci imali priliku da posmatraju jeste Dalile Dragojević, kada je prevarila muža Dejana Dragojevića sa Filipom Carem.

Prevare partnera dešavaju se u rijalitijima, ali se to često akterima obijalo o glavu. Ovo su najpoznatije rijaliti prevare, a evo kako su prošli njihovi akteri.

Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević Nemeš

 

Oni su se zaljubili u kući "Velikog brata" 2011, a Marijana je tad bila u braku. Pred kamerama su imali i intime odnose, što je uzburkalo javnost.

Raskidali su i mirili se, pre četiri godine su se i venčali, no nakon osam meseci ipak su se razveli. Nakon toga Nemeš se vratio u rodni Beograd i posvetio karijeri.

Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović

 

U odnos dvoje supružnika, Kije i Slobe, koji su se rastali u ljubavi pre ulaska pevača u Belu kuću, umešala se mlada Luna Đogani.

Luna i Sloba krili su svoju ljubav, pa su na kraju podlegli pritisku i uplovili u romansu, dok je Kija to sve posmatrala od kuće. Ipak, kasnije je i sama postala učesnica rijalitija, gde je priznala da i dalje voli muža, a na kraju je odnela i pobedu, ali su se njih dvoje nakon rijalitija razveli.

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša

 

Tara je javno priznala svoje emocije tada oženjenom reperu, koji je poklekao i pred kamerama prevario suprugu. Njih dvoje imali su buran odnos, svađali se, mirili i van rijalitija, da bi na kraju sve puklo, i brak Ivane Aleksić i Nenada, ali i ljubav Tare i Ša.

Jednom prilikom Ša je istakao da je zbog javne prevare morao supruzi da isplati 130.000 evra.

Ivan Gavrilović i Milijana Bogdanović

 

Poznati pevač i rijaliti učesnik u "Parovima" je upoznao Milijanu Bogdanović koja je prethodno bila u vezi sa znatno starijim čovekom.

Ivan se zaljubio u Milijanu koja mu je pružila, kako je rekao, sve ono što mu je u braku falilo, pa se posle 20 godina pevač zbog nje razveo i sada uživa u ljubavi sa rijaliti koleginicom.

Dalila i Dejan Dragojević

 

Dalila Dragojević ostavila je javno pred kamerama svog Dejana i to zbog Filipa Cara.

Svakodnevno u rijalitiju mogu da se isprate njihovi ljubavni brodolomi koji potresaju čitav region. Cae je nakon skoro mesec dana ostavio Dalilu, kada je u rijaliti ušla Maja Marinković, koja je još prvo veče osvojila Filipa.

Maja Marinković i Marko Janjušević

 

Poznati košarkaš je još u prvoj sezoni zbog kratke ljubavne afere sa Anom Korać pobegao iz rijalitija, a tada se zbog Marinkovićeve razveo.

Nakon finala, Maja i Janjuš su nastavili svoju vezu koja je bila veoma burna i opstala tokom četvrte sezone rijalitija. Janjuš je optužio Maju da ga je uslovljavala, napadala makazama, ali i da je zvala njegovu bivšu suprugu Enu Janjušević. Rat među njima i dalje bukti, a kap koja je prelila času je Majin abortus.

Dragana Mitar i Edo Fetić

 

U trećoj sezoni "Zadruge" ovu ulogu preljubnika preuzeli su Dragana Mitar, koja je bila u procesu razvoda sa Sinišom Dragutinovićem, a ujedno u vezi sa Edisom Fetićem, koji je, takođe, bio u braku sa Zilhom Fetić.

Njima se nakratko umešao i Vladimir Tomović, ali ta ljubav nije potrajala jer se Dragana razvela, kao i Edo, a njih dvoje sada su ponovo u ljubavi.

Video: Njima je Zadruga uništila brakove: Od Kije i Slobe do Dalile i Dejana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    5. decembar 2021 | 12:25

    Svi zajedno nisu Kiji ni do đona od cipele.

  • Janko

    5. decembar 2021 | 14:23

    Kija carica bila i ostala.

  • niko bitan

    5. decembar 2021 | 14:52

    Neverovatno koliko neki ljudi nemaju savest i koliko su spremni da zbog slave, novca ili požude prodaju, izdaju i ponize svoje bračne partnere. Oni koji nisu sposobni da kontrolišju svoje nagone ne treba ni da ulaze u brak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA