≫ 

Ćerka Đorđa Balaševića otkrila detalje njegovog pisma koje je porodici ostavio u amanet

- Jedna od poruka je bila kako da se ponašamo kad plotun bljuvotina krene na njegovu porodicu - rekla je Balaševićeva naslednica

  • 5
Đorđe Balašević Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Legendarni kantautor Đorđe Balašević ostavio je svojoj porodici u amanet pismo o tome šta da rade kada njega ne bude. Sadržaj ove poruke nikada neće biti objavljen javno, a Balaševićeva ćerka Jelena ispričala kako je to toga došlo.

- S obzirom na to da je Đole gledao na život s puno humora, on je prošlog novembra napisao nama jedno pismo, tj. mejl. Mi smo se družili tada i viđali svaki dan. Želeo je da nešto bude zapisano. Ne mislim ja nigde da idem, govorio je - rekla je ona i dodala:

- To nije bio spisak zahteva, već kao Kiplingova pesma. Neće biti nikad objavljena, jer je to nešto između njega i nas. Kad sam to dobila, nisam želela da čitam. Sve nas je pripremio na to.

- Jedna od poruka je bila kako da se ponašamo kad plotun bljuvotina krene na njegovu porodicu, govorio je kako da se odnosimo prema njegovom autorstvu. Mi samo to sprovodimo, kao čoveku koji nam je ispunjavao sve želje - ispričala je Jelena u  emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

Podsetimo, Đorđe Balašević preminuo je 19. februara 2020. godine, u 67. godini.

Video: Hiljade ljudi ispratilo Balaševića u večnost: Gorele su baklje, sijao je Novi Sad u Đoletovu čast

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dzontragasa2004 i ti

    4. decembar 2021 | 18:12

    Nedostaješ. Večno hvala heroju ulica moga života.

  • Crni

    4. decembar 2021 | 19:15

    Panonski mornar, za sva vremena....jedan i jedini, hvala za sve predivne pesme dobri covece.....

  • Slađana

    4. decembar 2021 | 20:08

    Mi smo uzivalu decenijama u Đoletovim pesmama, muzici, humoru.... Voleli, plakali, samovali, proslavljali i preziveli strasna, strasna vremena, a vrlo verovatno cesto sacuvali i zdravu pamet i ljudskost Bog neka ga cuva u Raju, vecno hvala za svaki stih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA