Mina Kostić: Kad čujem Džejevu pesmu plačem. U njegovoj ćerki vidim njega...

- Imam prelepe uspomene na njega, mi smo se puno družili, ali takođe i sarađivali, stvarno sam ga volela kao brata - reka je pevačica

  • 0

Na Novom groblju u Beogradu održan je pomen povodom prve godišnjice smrti legendarnog narodnog pevača Džeja Ramadanovskog, koji je preminuo 6. decembra 2020. godine. Pomenu je prisustvovala Džejeva porodica, kao i prijatelji, među kojima i pevačica Mina Kostić.

Mina se pojavila sva u crnini, a nakon pomena je govorila o Džeju, kao i njegovoj porodici, a posebno o odnosu sa njegovom ćerkom Marijom, u kojoj, kako je rekla, vidi pokojnog pevača.

- Imam prelepe uspomene na njega, mi smo se puno družili, ali takođe i sarađivali, stvarno sam ga volela kao brata. Teško je i svaki put kad čujem njegovu pesmu ja se zaplačem, teško mi je i kada treba da otpevam njegovu pesmu knedla mi je u grlu -rekla je Mina za Telegraf Jetset.

- U kontaku sam sa njegovom porodicom. Njegov osmeh, razdraganost i dobrota, mi odmah padnu napamet na pomen Džeja. Uvek će mi ostati u lepom sećanju i nikad ga neću zaboraviti - istakla je pevačica.

- Kroz Mariju ja vidim Džeja, ona itekako liči na njega i po glasu, i po emociji sa kojom peva pesmu - zaklučila je Mina.

Podsetimo, na pomenu povodom prve godišnjice od smrti Džeja Ramadanosvkskog bile su ćerke Marija i Ana Ramadanovski, zet Adil Maksutović, bivša žena Nada, ali i Andrijana koja uz pokojnog pevača bila do poslednjeg dana. Unuk legendarnog Džeja takođe prisustvovao pomenu, a došao je sa svojim roditeljima.

Osim porodice, na Novom groblju okupili u se i pevač Stevan Anđelković, pevačice Vanesa Šokčić, Zlata Petrović i Mina Kostić.

Podsetimo, Džej je preminuo 6. decembra 2020. godine, u svom stanu na Dorćolu kada mu je iznenada stalo srce. Ekipa Hitne pomoći tada je reanimirala pevača, nažalost, bezuspešno.

Video: Porodica skrhana od bola u suzama na pomenu Džeja Ramadanovskog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA