Rule ne može da se pomiri sa Džejevim odlaskom: Fali nam! I dalje ima suza, emocije...

- Uvek je cela ekipa na okopu u kafiću, i sad ćemo sesti u njegovu čast, sedimo, pričamo doživljaje, smejemo se, a on je, naravno, tu sa nama prekoputa na zidu i stalno je sa nama, pa malo i sa njim pričamo - rekao je Rule

  • 0

Muzičar Zoran Jagodić Rule poznat kao klavijaturista Džeja Ramadanovskog, ali i kao njegov blizak prijatelj i dugogodišnji saradnik prisustvovao je jednogodišnjem pomenu i odao počast muzičkoj legendi.

Rule je otkrio kako se oseća nakon godinu dana otkad nas je Džej iznenada napustio.

- Evo već godinu dana bez Džeja... Ali, on je tu sa nama, uvek prisutan. Došli su svi za njega danas, prijatelji sa Dorćola i sa strane, da ispoštuju ovaj običaj. Veliki gubitak, zaista. Ja sam sa njim proveo četvrt veka i nedostaje mi da se čujemo, da pričamo, da se dogovaramo... Neki savet da mi da. U principu, šta god da je rekao, uvek je bio u pravu, iskusan je bio, mnogo je toga prošao, ta ulica... To je veliki fakultet - rekao je Rule.

Jagodić je istakao da često sedi sa Džejevom ekpipom na Dorćolu i da im legendarni pevač, a njihov veliki prijatelj, nedostaje, i da neretko putsi suzu zbog njega.

- Fali nam stalno, naravno. Uvek je cela ekipa na okopu u kafiću, i sad ćemo sesti u njegovu čast, sedimo, pričamo doživljaje, smejemo se, a on je, naravno, tu sa nama prekoputa na zidu i stalno je sa nama, pa malo i sa njim pričamo. Ulica Cara Dušana je bilo njegovo mesto, odatkle smo uvek kretali, pili kafu pred put - priča Rule za Telegraf Jetset.

- I dalje ima suza, ima emocije... Ali on je bio takav, kad god bi neko zaplakao, ne bi to voleo. Bio je veseo, sve je okretao na šalu, uvek je mogao da zaigra i nasmeje sve - kaže Džejov prijatelj, pa dodaje da je Marija, Džejeva ćerka, nasledila talenat od oca i da će uskoro zaploviti pevačkim vodama.

Podsetimo, na pomenu povodom prve godišnjice od smrti Džeja Ramadanosvkskog bile su ćerke Marija i Ana Ramadanovski, zet Adil Maksutović, bivša žena Nada, ali i Andrijana koja uz pokojnog pevača bila do poslednjeg dana. Unuk legendarnog Džeja takođe prisustvovao pomenu, a došao je sa svojim roditeljima.

Osim porodice, na Novom groblju okupili u se i pevač Stevan Anđelković, pevačice Vanesa Šokčić, Zlata Petrović i Mina Kostić.

Podsetimo, Džej je preminuo 6. decembra 2020. godine, u svom stanu na Dorćolu kada mu je iznenada stalo srce. Ekipa Hitne pomoći tada je reanimirala pevača, nažalost, bezuspešno.

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA