≫ 

Tamara žestoko na Kijine prozivke: "Nemoj da ti skratim jezik! Nastavi da ričeš..."

Kristina je citirala Tamarinu izjavu i tom prilikom je nazvala budalom

  • 25
Kija Kockar i Tamara Đurić Foto: ATA Images

Starleta Tamara Đurić žestoko je odgovorila pevačici Kristini Kiji Kockar, nakon što je Kija citirala Tamarinu izjavu i tom prilikom je nazvala "budalom".

- Kao što je jedna budala rekla drugoj budali ''Tuži mamu što si ružna''... - napisala je Kija u jednom delu obraćanja i javnog rata sa koleginicom Editom Aradinović, aludirajući na Tamaru koja je svojevremeno rekla pomenut citat.

Đurićeva je odgovorila na Kijine prozivke i javno je oplela po njoj.

- Je l' ovu konobaricu opalio neki krimos pa se k***i... Mala, nemoj da te radi na mafiju, nastavi da ričeš po provinscijalskim kafanama i dobro ti je to. Pustila si jezik, nemoj da ti ga skratim pa da bude skraćen kao i ti - napisala je Tamara.

Podsetimo, Tamara je pomenut citat izjavila dok je komentarisala tužbu koju je protiv nje zbog uvreda u "Farmi 6" podnela pevačica Goga Sekulić. Goga je u rijalitiju fizički nasrnula na Tamaru zbog čega je udaljena iz šoua, a tužila ju je zbog uvreda, ali se Tamara nije pojavljivala na sudu.

- Ona hoće publicitet, pa se setila šta je bilo pre godinu dana na "Farmi". Ona me je tužila zato što sam rekla da je ružna. Ja nisam rekla nešto što ljudi ne vide. Ona je ta koja je mene gađala tanjirom i pretila me je, ali je ja nisam tužila. Devojka je zvanično ružna. Ima ogledalo i treba da bude realna prema sebi. Ne možeš ti mene da tužiš zato što ja vidim i primećujem da si ti ružna. Tuži mamu što te rodila ružnu - rekla je Tamara tada.

Tamara Đurić, Kristina Kija Kockar Tamarina objava, Printskrin: Instagram/tamarastar89

Inače, sukob i prepucavanje između Kije i Tamare datira još iz 2018. godine, tokom Kristininog učešća u Zadruzi 1. Tada je starleta prozivala Kockarevu koja joj nakon izlaska iz rijalitija nije ostala dužna.

Video: Tamari Đurić sevnule gaćice, i to kakve! Ogromne grudi se ne daju obuzdati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA