≫ 

Učesnica "Nikad nije kasno" o svojoj životonoj borbi: Sama sam obrijala glavu

Zbog drastične promene u kilaži je čak ni prijatelji nisu prepoznali

  • 0
Vesna Krupešak Printskrin: TvPrva

Vesnu Kuprešak upoznali smo kroz šou "Nikad nije kasno", gde je pred celim svetom dosanjala svoje snove da peva na velikoj sceni. Dok je na društvenim mrežama i iza scene bodrila svoje kolege, privatno je vodila dugu i najtežu bitku, onu za život.

Nakon saznanja da boluje od raka jajnika i materice, podvrgla se agresivnim terapijama, ali da nesreća ne ide sama dokazuje i to što je tokom boravka u bolnici dobila i koronu, posle čega je usledila prava borba za život, a sada je o tome prodovorila za "Grand online".

- U maju su mi dijagnostifikovali rak jajnika i materice, a već u junu operisana sam na Kliničkom centru u Beogradu. U bolnici sam "fasovala" i virus, pa su me prebacili na Karaburmu, inače kovid bolnicu. Šta da vam kažem, tek sam se operisala, onako "rovita", sa tek skinutm koncima krećem u novu borbu. Osamnaest dana sam sam se borila da preživim, krvna slika mi je bila jako loša, gvožđe opalo, a nakon cele torture i borbe smršala sam čak 32 kilograma - započinje svoju ispovest nekadašnja učesnica takmičenja veterana.

Kaže da je zbog drastične promene u kilaži čak ni najbliži prijatelji nisu prepoznali.

- Bila sam potpuno druga osoba, ne duhom samo fizički, a onda je usledila prava borba, kako duhovna tako i za zdravlje. Oporavak od mesec dana, zatim hemioterpije, 6 agresivnih i 17 bioloških zbog kojih je kosa počela da mi opada. Kako nisam želela da gledam da ostajem bez kose, sama sam obrijala glavu - priča Vesna i otkriva kako ju je samo jedna preskočena kontrola koštala zdravlja.

- Rak je mnogo podmukla bolest, a preventiva, tačnije redovna kontrola je ipak najeftinija opcija, to sam se uverila na sopstvenoj koži. Do 2018-te godine sam redovno išla na preglede, ali sam narednu preskočila sa izgovorom "sutra ću", to sutra je potrajalo. Došla je 2019- ta i početak pandemije, stomak je počeo da mi otiče, pa sam potražila mišljenje interniste, a potom i ginekologa. Kad sam čula tačnu dijagnozu, bila sam očajna, u mene je ušao strah i tonula sam u laganu depresiju - priseća se ona.

Video: Devojka obrijala glavu iz čista mira: Reakcija njenog dečka će vas iznenaditi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA