≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Komšije Jovane i Saleta progovorile o njihovom razvodu: "To traje duže, nego što se zna"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Komšinica je otkrila da je čula pre više od dva meseca da se Sale i Jovana razvode

  • 3
Jovana Pajić i Sale Tropiko Foto: Nikola Tomić

Pevač Aleksandar Cvetković, frontmen grupe Tropiko bend i pevačica Jovana Pajić, potvrdili su za medije da se razvode posle 10 godina braka.

Njih dvoje su sa ćerkama Helenom i Đinom živeli u beogradskom naselju Vojvoda Vlahović u Beogradu, a komšije su otkrile da ih je iznenadila vest o krahu njihovog braka.

- Pročitao sam to u novinama, baš nisam očekivao. Uvek kad sam ih viđao bili su nasmejani, sa njihovim ćerkicama i psima. Moram priznati da ih u poslednje vreme nisam sretao, pre nekoliko nedelja sam video Jovanu kada je izašla da šeta pse, ali posle toga ne. Saleta sam tu i tamo viđao ispred obližnje pekare - kaže za 24sedam njihov komšija iz naselja.

U domaćim medijima se pojavila informacija da se Jovana pre više od mesec dana iselila iz stana u kom su živeli, no, izgleda da to nije tačno. Kako je ispričala komšinica, ona je nedavno videla pevačicu u obližnjoj prodavnici.

- Pre nekih 15-ak dana sam srela Jovanu u prodavnici, nije mi odavala utisak da je loše ili neraspoložena. Međutim, videla sam na portalima da se ona navodno iselila pre više od mesec dana, ja sad ne mogu da tvrdim da li je tu ili nije, ali eto, nedavno sam je videla - kaže komšinica estradnog para.

Ista komšinica je otkrila da je čula pre više od dva meseca da se Sale i Jovana razvode, što samim tim znači da su dugo uspevali to da kriju od javnosti.

- Ja sam to čula od jedne prijateljice, ne bih sad da pričam šta i kako, ima veze sa decom. Uglavnom, očigledno to duže traje nego što se zna, a i priznali su da je već pokrenuta brakorazvodna parnica, pa samim tim je jasno da njihov odnos već dugo nije kako treba. Žao mi je, bili su jako lep par, ali oni znaju šta je za njih najbolje - zaključila je komšinica.

Vest o tome da se Jovana i Sale razvode pojavila se proteklog petka na domaćim portalima. Pevačica je i potvrdila ova saznanja, ali nije želela previše da detaljiše.

Video: Marija Šerifović i Jovana Pajić u automobilu grme uz Hjurikejn i Loco Loco

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mislim

    5. decembar 2021 | 14:03

    Da je bolje zdrav razvod nego bolestan brak. Neka su zivi i zdravi nije smak sveta.

  • Cuj

    5. decembar 2021 | 15:54

    Komsije znaju. 🤣🤣😂

  • SVM

    11. decembar 2021 | 14:09

    Ne ide i ćao. Trpeće deca,svakako. Niko ne može reći,ostali su u dobrim odnosima radi dece. Nisu to dobri nego prisilni odnosi. Da su dobri zašto bi mantalu decu čas tamo,čas ovamo,živeli bi u jednom domu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA