Ša opleo po bivšoj ženi: Ivana mi je sve uzela, ne znam kako može mirno da spava

- Razočarala me je na svaki način, u svakom smislu - rekao je Aleksić o bivšoj ženi

  • 8
Nenad Aleksić Ša Ivana Aleksić Foto-montaža: ATA Images, Instagram/_ivv_

Reper Nenad Aleksić Ša opleo je po bivšoj supruzi Ivani Alekisć i otkrio da bi ušao u Zadrugu 5 gde je trenutno Tara Simov, sa kojojm je prevario ženu, te su se zbog toga razveli.

- Nisam dobio poziv, odmah da kažem, nisam dobio poziv za ulazak u rijaliti, kada bih dobio poziv verovatno da bih ušao - rekao je Ša,a  zatim progovorio o bivšoj ženi o kojoj, sudeći po njegovi rečima, nema nimalo lepo mišljenje.

- Taj brak je bio gotov! Mi smo mnogo pre rijalitija govorili o razvodu. Ja sam pogrešio što sam u rijalitiju svoj brak predstavio kao bajku i da je sve super. To je moja greška, ja sam idealizovao sve to i onda su me ljudi osudili baš zbog toga. Razočarala me je na svaki način, u svakom smislu - rekao je Aleksić.

- Jeste da je to što sam uradio ružno, ali onno što je ona meni uradila nije okej, to zna i moja porodica, jer sam se ja borio za sve to u životu, a težak život sam imao i ona zna kakav je bio moj život i onda je uradila to što je uradila, to nije ispravno - ispričao je on.

- Ja ne bih mogao mirno da spavam da uzmem nekome nešto što mi ne pripada. Ja ne bih mirno spavao, a da li ona mirno spava, to ne znam - rekao je Ša za "Srbiju Danas".

Video: Kopaću kanale, ali ne idem u Zadrugu! Evo šta imam da kažem o Ivani, Staniji i Ša: Vladimir Tomović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    5. decembar 2021 | 18:23

    Tako i treba ..... malo je i to za ono sto si uradio!!!!!Tari si poklonio 50000e... to ne racunas... sta ti je ona bila????

  • Pametan ćuti, budala priča

    5. decembar 2021 | 19:04

    Ovaj bez srama i stida. Kada je ovakav ne treba da zaradi vise ni jedan dinar. To da mu bude karma. Ivana je i više trebala da dobije , kako je ovaj rasipao na kojekakve.

  • Miodrag

    5. decembar 2021 | 19:31

    Njega treba da je sramota. I posle svega pljuje po Ivani, nema obraza.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA