≫ 

Lukas surovo o Marijani i Maci: Ona je dobila 1.000 €... Pitanje je čime se hvalimo

- Muškarci vole da budu šmekeri, da imaju što više riba, ali kakve su ovo žene? - rekao je Aca

  • 1
Aca Lukas, Marijana Zonjić i Maca Diskrecija

Foto: ATA Images

Popularni pevač Aca Lukas progovorio je o starleti Maci Diskreciji i rijaliti učesnici Marijani Zonjić, koje su javno pričale da su bile sa njim.

- Ne povezuju mene sa ženama, već se neke pojedine žene povezuju sa mnom, ničim izazvane. Slušao sam sve to, neću da pominjem imena, ali bilo je situacija u poslednje vreme. Evo, baš je neka mala pričala, rekli su mi: "Pali kanal, vrati, neka mala priča", navodno kako je bila sa mnom, ludovala sa mnom po Crnoj Gori... Sad ja slušam i treba da se pravdam - priča Lukas, misleći na Marijanu.

- Nedavno je još jedna pričala, neću da je imenujem, da je bila sa mnom, ali sad mogu ovako javno da kažem da je dobila pare za to od ljudi koji su hteli da se obračunaju sa mnom na takav način, pa je dobila nekih sitnih 500 do 1.000 evra - tvrdi pevač i dodaje:

- Maca, kako se beše zvaše... Diskrecija. To je već davno rečeno da od toga nema ništa, prošla pored mene jednom kao fan, stala da se slika. Sad sam ja kao neki Don Žuan... Daleko od toga! Da li mislite da sa takvim primercima za nekog može da se kaže da je Don Žuan? Muškarci vole da budu šmekeri, da imaju što više riba, ali kakve su ovo žene? Svi mi volimo da nas vole žene, ali pitanje je čime se hvalimo.

Aca se dotakao i svog privatnog života, pa otkrio da li je trenutno zaljubljen.

- Nisam zaljubljen trenutno, ali sam najzauzetiji kao nikad u životu. Imam obaveze koje me trenutno ispunjavaju, idem sad da vozim dete na jahanje. Nemam priliku da tako nešto doživim, preokupiram sam drugim stvarima, stalno sam u kontatku sa decom, stalno se viđamo, tu je i unuka, ne znam šta bih ja tu dodao - rekao je Lukas u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Video: Karleuša o Aci Lukasu: On je bio najveći klovn u žiriju! Reći ću mu to ako ga vidim, pošto je mali!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvele

    5. decembar 2021 | 20:57

    Ajde ne foliraj se, šta te briga slobodan si i arči žIvot troši guraj ga😂😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA