≫ 

Andrija trudnoj devojci upao u kupatilo i ispričao vic: "Raniće me jednog dana"

Andrija se nije "proslavio", a Aleksandrin izlaz lica je neprocenljiv

  • 6

Popularni glumac Andrija Milošević svojoj trudnoj devojci, glumici Aleksandri Tomić ispričao novi vic, ali upros njegovoj želji da je nasmeje, to mu nije pošlo za rukom.

Andrija je ušao u kupatilo i prekinuo devojku dok je prala ruke kako bi snimio njenu rekciju na njegov vic, međutim, nije se proslavio, jer je Aleksandrin izlaz lica sve ono što nije očekivao.

- Raniće i ona mene jednog dana - napisao je Andrija uz snimak i dodao emotikone koji plaču od smeha.

"Ona se svaki put ponada da je smešno", "Jadna Sandra", "Bože, daj joj strpljenja", "Nije ti lako, ženo!", "Čudi me da te nije ranila do sada", "Kakav ludak", "Njena faca, neprocenljiva!", "Blago njoj sa tobom takvim", neki su od komentara.

Podsetimo, Andrija je ranije istakao da je presrećan što će on i Aleksandra dobiti dete.

- Mnogo sam radostan zbog srećnih vesti. Mi to ne krijemo. Doći će vreme kada ćemo o tome javno pričati. Euforija je velika. Hvala svim ljudima na čestitkama, dobili smo ih na gomile. Biće prilike o svemu razgovarati u javnosti - rekao je glumca.

- Apsolutno sam spreman da postanem otac i ne plašim se toga. Želim to i biće. Život vas vodi na razne strane i puteve, a onda prosto dođete do jednog momenta kada pomislite to. U stvari, istinski morate živeti život bez kalkulacija. To je poenta priče. Ne možete kalkulisati ništa, a posebno ne decu. Sve mora da ide iz ljubavi - rekao je Milošević.

Video: Nije očekivala da će to da uradi i na premijeri: Surovo sasula Andriji u lice sve, a on se smeje

(Teleraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nije mi jasna

    6. decembar 2021 | 07:51

    a i ne razumem zenu koja trpi ovog lika

  • caveat emptor

    6. decembar 2021 | 01:19

    izuzetno dosadan i antipatican

  • On

    6. decembar 2021 | 08:27

    Je nezanimljiv,uvrteo sebi u glavu,da je duhovit,jadna njegova žena,kako ga može podneti,neznam.To treba izdržati! Ružno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA