≫ 

Gobeljić za Kaćin porođaj daje 4.000 evra: Hoće da je paze 24 sata, evo šta će imati na raspolaganju

Nakon što su u junu javno priznali da su zajedno usledila je veridba a samo nekoliko meseci kasnije podelili su vest da je pevačica u drugom stanju

  • 6
Katarina Grujić i Marko Gobeljić Katarina Grujić i Marko Gobeljić / Foto: Instagram/gobeljamg7

Katarina i Marko Gobeljić će poslednjih godinu dana pamtiti po najlepšim trenucima i najposebnijim uspomenama.

Nakon što su u junu javno priznali da su zajedno, Marko i pevačica su se i verili, a samo nekoliko meseci kasnije sa svojim najbližima podelili su najlepše vesti. Katarina je ostala u drugom stanju, a venčanje se održalo uz prisustvo najbližih članova porodice krajem avgusta.

Sam kraj ove godine doneće im najdragoceniji poklon, jer Kaća broji sitno do porođaja i dolaska male princeze na svet kojoj će roditelji dati ime Katja.

Kako otkriva izvor blizak mladoj pevačici, sve je spremno, a njen suprug Marko ne žali novca na privatnu kliniku gde će se folk pevačica poroditi.

- Čim je saznala da je u drugom stanju, Katarina je odlučila da trudnoću vodi u privatnoj bolnici. Ni sekundu nije razmišljala gde će se poroditi, pa se opredelila za poznatu prestoničku bolnicu u koju su išle mnoge poznate dame iz javnog života Srbije, a Marko ju je u startu podržao - počinje izvor i dodaje da je Gobeljićeva odabrala najskuplji paket koji se nudi porodiljama.

- Iako na ovoj privatnoj klinici porođaj košta od 2.000 evra pa naviše, Kaća se opredelila za popularni i takozvani sveobuhvatni porođajni paket, koji će koštati nešto više od 4.000 evra. Osim što je dobila apartman sa svim neophodnim stvarima, uključujući televizor, internet i posebno kupatilo, kao i boks za novorođenče u kome će biti sama tokom boravka na klinici, pevačica će imati i vrhunsku negu, ali i preventivne preglede nakon porođaja, kao i sekundarne tretmane za što brži oporavak od porođaja.

Mladoj mami ovo je prva trudnoća, i iako je jako ushićena i s nestrpljenjem očekuje dan kada će na svet doneti mezimicu sa druge strane je i zbunjena u vezi sa svim obavezama koje nosi uloga majčinstva. Nije želela da bilo šta prepusti slučaju, tako da je te navodne probleme i pitanja koja je muče rešila upravo zahvaljujući privatnoj klinici za koju se odlučila.

- Kaći je od izuzetne važnosti bilo da pre i nakon porođaja medicinsko osoblje brine o njoj, pa je u paketu koji plaća suprug dobila babicu i doktore koji će joj na raspolaganju biti 24 sata - rekao je  izvor a prenosi "Alo!" , i otkrio da Kaća i Gobelja jedva čekaju da postanu roditelji.

Katarina se odlučila da je porodi isti doktor koji je porađao i Snežanu Borjan.

Kaća Grujić je za kliniku i doktora koji će je poroditi preporuke dobila od njene sadašnje jako bliske drugarice Snežane Borjan, supruge golmana Crvene zvezde Milana Borjana. One su se upoznale preko svojih muževa i ubrzo postale jako bliske, a kada joj Snežana je ispričala svoja iskustva s ovom klinikom i doktorom koji ju je porađao, Kaća se nije ni trenutka premišljala.

Video: Nežni snimci sa venčanja Kaće i Gobelje: Ne zna se ko je u koga lepše gledao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    6. decembar 2021 | 11:51

    A kao na drzavno popodilištu nepaze i nevalja onda .

  • Mika

    6. decembar 2021 | 12:44

    Ja sam se porodila u Narodnom frontu i pazili su me 24h za 200€ (apartman)

  • Silvija

    6. decembar 2021 | 16:15

    Neka im je sretno sa bebom ,ali tolike pare dati za 24 sata budalastina Znate li sta za napustenu decu u domovima bi to znacilo 4000 evra,auuu i to sve bez WiFi i drugog luksuza

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA