Još ga čeka piće na stolu, i dalje pričam s njim: Džejev kum ne može da se pomiri sa gubitkom

- Proletelo je godinu dana, stalno sam u kontaktu sa Andrijanom i ne mogu da verujem da ga više nema - rekao je Rule

  • 1
Zoran Jagodić Rule i Džej Ramadanovski Foto: A. Nalbantjan, Printskrin: Telegraf TV

Na godišnjicu smrti od iznenada preminulog Džeja Ramadanovskog, njegov kum Zoran Jagodić Rule otkrio je da je bol i dalje prevelika.

Džej Ramadanovski napustio nas je iznenada pre tačno godinu dana. Sa njegovim gubitkom najbliži ne mogu da se pomire, a kum Rule otkriva da i dalje priča sa njim, da ga još zove na piće i svaki dan očekuje da će se pojaviti na vratima picerije u kojoj su se viđali.

- Proletelo je godinu dana, stalno sam u kontaktu sa Andrijanom i ne mogu da verujem da ga više nema. I dalje mu ostavimo piće u njegovoj omiljenoj piceriji, u kojoj je danonoćno sedeo. Nikad ga nećemo zaboraviti, njega i tu njegovu energiju, takav se neće ponoviti. Svemu je davao tu harizmu posebnu. Kad god pogledam u mural na Dorćolu kao da ga čujem, pa pitam: "Gde si Džeki, šta ćeš da popiješ" - rekao je Rule.

On objašnjava i zbog čega je mural naslikan baš na tom mestu, ali i otkriva detalje iz pevačevog detinjstva koje mnogi nisu znali.

- Mural je tu urađen jer je on tu na ulici odrastao i, kao mali, lupao u bubnjeve, tražio ljudima da mu kupe čokoladicu životinjsko carstvo. I tu iz kafića su mu i kupovali, on je to pamtio i uvek se u taj kafić vraćao... Bila je to kafana, pa bilijar klub i sad evo picerija. Svi su Džeja voleli, Dorćol nije Dorćol bez njega - rekao je Rule za Republiku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA