≫ 

Goca o odnosu sa Rodićima, pa pomenula i snajku: "Kad joj se spava, samo mi da dete"

Bojana mene ne mora da moli, kad joj se spava ujutru, samo dođe i kaže ''Izvolte bako...'', a ja jedva dočekam - rekla je Božinovska

  • 3
Bojana Rodić, Goca Božinovska Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Pevačica Goca Božinovska uživa u ulozi bake koja joj, prema sopstvenim tvrdnjama, jako prija.

Ona je sada otkrila i detalje krštenja unuka Zorana ali i progovorila o odnosu sa porodicom Rodić.

- Nama je uvek veselo, nama je svaka nedelja vesela. U nekih pet dana smo se dogovorili, to jest Mirko i Bojana, da krstimo malog Zorana. Danijeli, priji, je bio 50. rođendan i ona je izrazila želju da se mali Zoran krsti na njen rođendan. Nismo hteli da zovemo goste, to je za uži porodični krug, bilo je prelepo. Zlata je član moje porodice, kumovi takođe - kaže Goca.

- Mirko je noćna ptica, međutim sad, on je toliko skoncentrisan na dete, da mnogo vodi računa. Sladak je! Ovo je najlepša ljubav kad se desi ovako spontano. Sve su na svoju ruku i sve ispade super - dodaje Božinovska.

- Kod nas je to kao druženje lepo. Bojana mene ne mora da moli, kad joj se spava ujutru, samo dođe i kaže ''Izvolte bako...'', a ja jedva dočekam. Obožavam da ga vodam po Surčinu i šetam. Nemam uopšte osećaj da su mi deca porasla, ali njegov osmeh toliko vredi. Toliko je poseban, ja to dete nisam čula da zaplače - dodaje ona.

O prijateljima iz Titela ima samo reči hvale:

- Oni odlaze u Titel, budu po 5-6 dana, uživaju tamo, imaju svoju prabaku Rosku, ona je divna. Pišu gluposti, moji prjatelji su izuzetni ljudi, mi se poštujemo. Te priče su takve nebuloze, ne treba preterivati. Nekad se stvarno glupo osećam - zaključila je Goca za "Premijera vikend specijal".

Video: Mirko i Bojana krstili malog Šijana: Bajkovita proslava za sina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA