≫ 

Zvezda Granda ima traume i 8 godina nakon strašnog udesa: "Više ne mogu da zaspim u kolima"

- Sva sreća pa u "Grandu" imamo odlične vozače koji su profesionalci. Svi oni znaju za taj moj strah, pa i ne voze brzo - rekla je ona

  • 0
Vanja Mijatović

Foto: A. Nalbantjan

Pevačica Vanja Mijatović, koja je pre osam godina doživela tešku saobraćajnu nereću, otkrila je da i danas vuče traume nakon udesa.

Ona je rekla da je taj nemili događaj ostavio velike posledice na nju, te da se i danas plaši ukoliko neko vozi malo brže.

- U kolima ne mogu da zaspim zbog te fobije koju imam još od udesa koji sam doživela. Ne borim se protiv toga jer trauma nije prevelika, u smislu da kada neko normalno vozi nemam problem da budem u kolima. Ipak, čim to nešto meni postane prebrzo ili neugodno, odmah reagujem - rekla je Vanja.

- Više ne ćutim nikome. Sva sreća pa u "Grandu" imamo odlične vozače koji su profesionalci. Svi oni znaju za taj moj strah, pa i ne voze brzo. Sve je kako treba u suštini. Što se tiče tog udesa, ja sam se od njega oporavljala šest meseci - kazala je za "Grand magazin".

Podsećanja radi, Vanja Mijatović bila je u kolima sa kolegama Stefanom Petrušićem i Anom Sević kada je došlo do saobraćajne nezgode.

Stefan je vozio, izgubio je kontrolu i udario je u neosvetljene betonske stubove za buduću naplatnu rampu. Kada je došla hitna pomoć konstatovali su da Stefan nema povrede dok su Ana i Vanja prebačene u bolnicu. Ana je brzo puštena jer je bila samo ugruvana, dok je Vanja prošla sa težim povredama.

Ona je imala povrede grudnog koša, pluća i kičme. Na sreću prošla je bez operacije, iako su joj bili polomljeni pršljenovi, ali je njen oporavak bio dug.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA