Dalilin bivši spreman za obračun: "Uništiću je dokazima njenih švalera! Ona je dno dna"

- Javljali su mi se momci, švaleri, koji su bili s njom na noć. Pričali su mi svašta... - rekao je Dado

  • 7
Damir Solomun i Dalila Dragojević Foto: Instagram/mc_dado_fp._/dalila_dragojevic_official

Bivši dečko Dalile Dragojević, Dado Solomun, kog je 2017. godine prevarila sa Mladenom Vuletićem u "Parovima", spreman je da uđe u "Zadrugu 5" i da se suoči sa bivšom, ističe da je spreman na njene napade i da može da je uništi.

- Nisu me zvali u "Zadrugu" još uvek, niti smo pričali o tome, ali kad bi me pozvali i kada bih dobio dobru ponudu, rado bih ušao da se suočim sa Dalilom, ali i svima iz "Parova". Tu je i Miljana Kulić, ali ovoga puta bih se sa njom slagao jer je protiv Dalile, udružio bih se s njom - počeo je Dado.

On je peokomentarisao Dalilinu izdaju bivšeg supruga Dejana Dragojevića, kog je prevarila sa Filipom Carem. MC Dado kaže da bi voleo da se suoči sa Dalilom i da zna šta bi je pitao.

- Jadan Dejan. Ja nisam ni blizu prošao kao on. Kad je mene prevarila sa Mladenom, bili smo tek mesec dana u vezi, i to u rijalitiju, a i s njim je tada samo legla u krevet i poljubila se. Ono što je uradila Dejanu, nemam reči... Devojka je teški debil, dno dna. Mala je reč za nju da je k***a, d****a, klošarka. Sve je to blago! - ispričao je on za Kurir.

- Voleo bih da se pogledamo u oči posle šest godina i prvo bih je pitao da li me se seća, pošto tvrdi da je u rijalitijima imala samo tri momka. I smejao bih se. Pitao bih je: "Da li te je sramota?". Inače, ja sam njoj čestitao pobedu u "Parovima", posle toga se više nikada nismo čuli. I ona i Dejan su me blokirali. Ako joj nisam bio dečko, što me je blokirala? Ja sam bio njeno kuče, ali mesec dana, a Dejan je to bio pet godina - rekao je Dado, koji je spreman da iznese najgore stvari koje ima o Dalili.

- Imam brojne dokaze o njoj, ne mogu da pričam, čuvam ih ako uđem u "Zadrugu". Uništiću je. Kad sam izašao iz "Parova", mi smo još bili u vezi, ali sam ubrzo saznao dosta stvari o njoj da mi je laknulo što me je prevarila, jer sam hteo da je šutnem. Javljali su mi se momci, švaleri, koji su bili s njom na noć. Pričali su mi svašta... Kako ju je ponižavao neki iz Tuzle, pa ju je momak iz Sarajeva izradio... Ma grozne stvari. Ako me bude napadala, a hoće, spreman sam! - kaže Dado.

Na pitanje šta bi uradio ukoliko bi Dalila flertovala s njim i pokušala da ga smuva, muzičar priznaje da ne bi ostao imun.

- Ne bih mogao da budem s njom u emotivnom smislu, ne mogu da se zaljubim u nju. A ovako, za avanturu, što da ne. Devojka nije loša u tome što radi. Pričam iz iskustva (smeh). U tome je definitivno dobra. Ali je ne bih doveo kući, ne bih se blamirao. Odrekla bi me se porodica, prijatelji, svi. A ovako, malo za****ncije, što da ne.

Iako misli da je Dalila dobra glumica, Dado veruje da je njegova bivša omađijana.

- Pogledajte sada njeno ponašanje. Ide oko jadnog Dejana i maltretira ga, ne da mu da bude s drugom devojkom. Mislim da je na nju bačena crna magija ili ima džinove u sebi. Ono nije normalno, onako da se žena ponaša. Nema dva odsto mozga - završava Dado.

Video: Urlici, zapomaganje i pretnje: Dalila u napadu bezumlja lomila prozore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    6. decembar 2021 | 18:32

    Ima jedna izreka koja kaze STO DJAVO NEZNA OD PITA ZENU😉

  • Dixi

    6. decembar 2021 | 21:05

    Dalilu ne podnosim od kad se pojavila u rijalitiku parovi ali sad se svaki kreten javlja da je bio sa njom i da zna svasta o njoj.Ma daj bre misle neko je glup i lud da veruje u takve izmisljotine jos ce da trazi dobar honorar molim te da bi ispricao pricu.

  • Mira

    6. decembar 2021 | 18:55

    Preporucuje se decko za zadrugu,i ako nista na primer ne zna o njoj on ce reci da zna i izmislice sve i svasta ne bi li samo decko usao u zadrugu da zaradi koji dinar,jadno i bedno da sam sebe preporucujes i ulazis preko tudje grbace!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA